Arhiva pentru eticheta: industrie

Salariul mediu net a crescut in industria din Timis cu aproape 500 de lei intr-o singura luna

Salariul mediu net a crescut in industria din Timis cu aproape 500 de lei intr-o singura luna

Angajaţii din Timiş din domeniul industriei şi al construcţiilor au avut parte în noiembrie de o creştere a salariului mediu net de aproape 500 de lei, de la 2.574 de lei până la 3.059 lei pe angajat.

Timisul, lider national… la lipsa de someri

Judeţul Timiş suferă destul de mult din lipsă de şomeri. Teoretic, aproape toţi cetăţenii care pot munci sunt şi angajaţi, arată datele oficiale. Dacă o firmă caută noi angajaţi pentru a face faţă comenzilor, va avea dificultăţi. Situaţia e similară şi în judeţele din jur.

Pregatiti-va de o noua editie a Salonului Industriei Usoare

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în perioada 23-27 noiembrie, cea de a 30-a ediţie a unuia dintre cele mai importante evenimente expoziționale din vestul României, Salonul Industriei Ușoare. De aici veți putea cumpăra, la prețuri promoționale, haine sau încălţăminte.

Criza, criza, dar industria creste

Şefii societăţilor comerciale consideră că în perioada mai – iulie 2011, va avea loc o creştere la nivelul industriei prelucrătoare, a comerţului cu amănuntul, a serviciilor şi în construcţii, în raport cu cele trei luni anterioare, conform unui sondaj realizat de Institutul Naţional de Statistică, pe baza indicatorului sold conjunctural.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com