Arhiva pentru eticheta: informatica

Informatica a luat Cupa Romaniei! / FOTO

Informatica a luat Cupa Romaniei! / FOTO

Atmosfera de mare sărbătoare, spectatori mulți cum ar trebui să fie la fiecare etapă când joacă Informatica, în tribunele de la Sala „Constantin Jude”. Nu degeaba, deoarece vicecampioana Informatica și deținătoarea Cupei României, Autobergamo Deva, au dat totul pentru trofeu.

La Timisoara se deschide un centru de performanta in domeniul fizicii

Unul dintre cele mai de succes programe destinate pregătirii elevilor eminenţi se extinde la Timişoara. Programul „Hai la Olimpiadă!” va avea, pe lângă centrul de pregătire la matematică şi informatică, şi unul specializat în domeniul fizicii. Noul centru timişorean va funcţiona începând cu luna octombrie.

Lugojean student la Londra, argint la Balcaniada de Informatica

Lotul de informatică al României a venit încărcat de premii de la Balcaniada desfășurată la Ankara. O medalia de aur și trei de argint au adus acasă tinerii care fac parte din această echipă. Una dintre ele a revenit unui absolvent al Colegiul Național „Coriolan Brediceanu” din Lugoj, student la Imperial College London. Radu Szasz a luat, în iunie, bacalaureatul cu media 9.85.

Pacaliti pe Internet de 20 de milioane de dolari!

Procurorii DIICOT fac peste 100 de percheziţii în Bucureşti, Craiova, Târgu Jiu, Timişoara, Râmnicu-Vâlcea, Zimnicea, Alexandria, Reşiţa şi Piteşti! Ei caută probe legate de fraude informatice, care au produs, în doi ani, o pagubă de 20 de milioane de dolari. Ancheta a fost făcută în colaborare cu ofiţerii US Secret Service şi FBI.

Adrian Casap a ascultat sfatul lui Danut Lata

„Gata, retrag echipa din campionat. Nu mai are niciun rost să continuăm sezonul acesta în Liga a IV-a a judeţului”, sunau, în urmă cu vreo două săptămâni, vorbele lui Adrian Casap, finanţatorul Informaticii Timişoara, „lanterna roşie” a seriei. Investitorul timişorean s-a răzgândit însă la fel de repede cum a şi luat decizia, în urma unei discuţii cu Dănuţ Laţa.

Top