Arhiva pentru eticheta: infrastructura

Ponta: O sa ramanem asa cum trebuie in istoria guvernarii, in 2015 mai deschidem doua loturi de autostrada

Ponta: O sa ramanem asa cum trebuie in istoria guvernarii, in 2015 mai deschidem doua loturi de autostrada

Premierul Victor Ponta promite că, de la anul, se va merge pe autostradă din Ungaria până dincolo de Sibiu. Social-democratul e convins că guvernul său va rămâne „unde trebuie” în istoria României. Sâmbătă au fost inaugurați 10 kilometri de autostradă care fac legătura cu M43, șoseaua care duce la Budapesta.

Inca un document oficial al Guvernului Romaniei exclude centura Timisoarei! A fost trimis la Bruxelles

Vești oficiale nu foarte grozave în ceea ce privește viitoare centură de sud a Timișoarei: aceasta nu pare să intre în planurile guvernului până în 2020. Ministerul Fondurilor Europene a trimis la Comisia Europeană o propunere pentru Programul Operațional pentru Infrastructura Mare 2014-2020, din care șoseaua care interesează atât de mult timișorenii lipsește. Documentul ar putea fi totuși modificat.

Proiecte de cinci milioane de euro, semnate de Liviu Dragnea pentru Timis. Cand incep lucrarile nu se stie

Drumuri, canalizare și stații de epurare – aproape 70 de proiecte au fost semnate, recent, între Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei şi diverse primării din Timiş. Sună extrem de bine, dar când vor începe și în teren aceste lucrări e o altă discuție. Cert este că aceste proiecte, din care unele așteaptă de multă vreme, au găsit înțelegere la guvern în prag de alegeri și în plină campanie de mutare a edililor, grație ordonanței care dă liber la traseism.

Robu: Ce pot sa fac daca se sta in trafic? Sa fac vrajitorii? / FOTO

Străzile inundate, pasajele impracticabile și zecile de minute petrecute de șoferi în trafic sunt absolut normale într-un oraș ca Timișoara. Asta susține primarul Nicolae Robu, care dă vina pe infrastructura uzată a orașului. Edilul spune că nu e el de vină și că nu poate face „vrăjitorii”, dar promite că la anul Timișoara va arăta mult mai bine.

Optimismul ministrilor si realismul primului ministru privind finantarea infrastructurii

În goană pentru atingerea unui maxim istoric privind atragerea fonfurilor europene, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a anunţat că România va solicita Comisiei Europene extinderea domeniilor de finanțare europeană pentru ca şi alte proiecte din sectorul transporturi să beneficieze de finanţare europeană.

Top