Arhiva pentru eticheta: inspectoratul scolar timis

Cursuri suspendate in mai multe scoli din Timis, din cauza furtunii

Cursuri suspendate in mai multe scoli din Timis, din cauza furtunii

Copiii care învață în mai multe școli și grădinițe din Timiș, inclusiv din Timișoara, vor sta acasă luni, 18 septembrie. Furtuna de duminică după-amiază a smuls acoperișuri și a lăsat unitățile de învățământ fără apă și curent electric.

Dupa tentativa de viol de la LPS Banatul, ISJ a controlat toate internatele din Timis

Incidentul în care au fost implicați doi elevi de la Liceul cu Program Sportiv „Banatul” care au abuzat de un coleg mai mic a ajuns atât în atenția poliției, cât și a Inspectoratului Școlar Județean Timiș. În urma acestuia, ISJ a decis să controleze toate internatele.

Ca sa spele rusinea de la Bac, inspectoratul scolar da meditatii de vreo doua milioane de euro

Elevii din Timiș nu s-au descurcat prea grozav la examenele pe care le-au susținut în acest an. Fie că este vorba despre Evaluarea Națională sau despre examenul de Bacalaureat, notele obținute nu au fost la nivelul așteptărilor. Inspectoratul Școlar Județean Timiș a decis că e nevoie de meditații gratuite pentru a se asigura că, la anul, procentul promovaților va crește.

Cum isi bat joc politrucii din Invatamant de elevii inzestrati

Un copil de 14 ani a câștigat Olimpiada de matematică, faza pe județ. Ca atare, Liza Szabo era îndrituită să participe la faza națională. Dar nu s-a întâmplat așa ceva, și nu din cauza copilului, ci din cauza bulibășelii din interiorul Inpectoratului Școlar Timiș. Iar principalul vinovat este inspectorul de matematică Zeno Blajovan, ca să fiu mai exact.

Inspectoratul Scolar s-ar putea muta la fosta Generala 9, pe Bd. Rebreanu

Prea la periferie pentru elevii de la Arte Plastice, numai bună pentru șefii învățământului timișean. Fosta școală generală nr. 9, de pe Bd. Rebreanu, ar putea deveni noul sediu al Inspectoratului Școlar Județean. Odată cu această mutare, primăria ar face o economie lunară de câteva mii de euro.

Inspectoratul Scolar Timis se muta pe o strada mai incolo

Inspectoratul Şcolar Judeţean se va muta în căminul Liceului „Emanuil Ungureanu”. După această mișcare, primăria va face o economie de câteva mii de euro, care reprezintă chiria plătită proprietarului sediului în care funcționează în prezent ISJ. Municipalitatea va face mai multe permutări în domeniul educației.

Liceul „Carmen Sylva”, verificat la inscrierile in clasa I

Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş va verifica modul în care reprezentanţii Liceului „Carmen Sylva” au efectuat înscrierile în clasa I, pentru anul şcolar 2011 – 2012. Asta, pentru că, deşi perioada de înscrieri expiră abia peste o lună, liceul ar avea nevoie de două clase în plus peste numărul de locuri solicitate.

Top