Arhiva pentru eticheta: interlopi

Ireal! Robu are încredere în Nasleu fiindcă… n-a fost arestat

Ireal! Robu are încredere în Nasleu fiindcă… n-a fost arestat

Faptul că Ionuț Nasleu, amicul și consilierul primarului Nicolae Robu, frecventează lumea interlopă, și nu de azi, de ieri, ci de mult timp, este de notorietate, s-a scris acest lucru și în deBanat de nenumărate ori.

Politist si interlop

Fără îndoială, principalul eveniment al săptămânii în Timișoara, eclipsând până și palmierii sau metroul primarului Robu, a fost arestarea liderului interlop Sorin Udrea și a unor locotenenți de-ai săi. Fiindcă există o parte a orașului unde, dacă nu-l cunoști pe Udrea sau măcar să fi auzit de el, n-ai cultură generală.

Sorin Udrea si alti interlopi, saltati de pe terenul de fotbal

Sorin Udrea, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Timișoara, a fost reținut, miercuri după-amiază, pe un teren de fotbal de la Chișoda. O operațiune în forță a „mascaților” a întrerupt partida de liga a patra dintre echipa locală și cea din Sânnicolau Mare. Alte 11 persoane au fost duse la audieri în urma perchezițiilor efectuate ulterior.

Santajisti de oameni de afaceri, prinsi in flagrant

O grupare condusă de un individ condamnat după ce a împuşcat un om în plină stradă a fost destructurată după ce a ameninţat cu moartea un afacerist. Interlopul coordona un grup organizat care acţiona în Caraş-Severin, membrii grupării fiind specializaţi în săvârşirea de infracţiuni de violenţă, şantaj şi cămătărie.

Intoarcerea PSD, e vremea interlopilor

„Procurorii care l-au anchetat pe Adrian Năstase ar trebui arestați!”, proclama Titus Corlățean, cu puține zile înainte de-a fi învestit în scaunul de ministru al Justiției. Mesajul clar, fără dubii, al ministrului a fost corect recepționat la Timișoara. Astfel, liderul interlop Lucian Torj, fost consilier PSD în comuna Biled, a fost achitat de judecătorii timișoreni.

Poli aduce noroc interlopilor

Egalul lui Poli cu o echipă extrem de modestă cum este Clubul Şcolar Reşiţa a stârnit multe nedumeriri, ridicări din umeri sau tristeţi. Pentru unii însă, imensa surpriză a însemnat un noroc chior. Este vorba despre cei care au jucat meciul în X la casele de pariuri, acolo unde cota pentru egal a fost de aproape 6.

Cazul Deta, o devoalare a „Fratiei inelului”: politisti – interlopi – politicieni

Două găşti de interlopi se iau la bătaie într-o noapte. Îşi sparg meclele, se taie cu săbiile și cuţitele. Poliţiştii stau şi se uită, eventual pariază pe potenţialii învingători ai bătăliei dintre mardeiaşi. O chestie banală, nu-i aşa? (Nu o consider banală din punct de vedere a gravităţii, ci al frecvenţei).

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com