Arhiva pentru eticheta: invitatie

Iti place sa mergi la teatru? Hai sa bei o cafea gratis cu persoana iubita

Iti place sa mergi la teatru? Hai sa bei o cafea gratis cu persoana iubita

În luna iubirii, Teatrul Național Timișoara anuntă începutul unei frumoase… idile. Când teatrul și cafeneaua sunt pe aceeași stradă, e mult mai simplu ca, după un spectacol bun, să ieși, alături de persoana dragă, la o cafea și o poveste.

Ordonanta e subiect bun de glume: Robu spune ca Bojin l-a plagiat!

Nicolae Robu și Titu Bojin au păreri diferite în ceea ce privește ordonanța care permite aleșilor locali să migreze dintr-un partid în altul fără a-și pierde funcțiile. Liderul PSD Timiș susține că ordonanța va face curățenie în politica locală, iar liberalul spune că actul nu aduce nimic democratic. Cu toate acestea, amândoi se țin de glume și își fac unul altuia invitații în partid.

CS Ghiroda – Progresul Gataia, doar cu invitatie

CS Ghiroda, noul lider al Ligii a IV-a Timiş, îşi ia măsuri de siguranţă înainte de jocul de pe teren propriu cu Progresul Gătaia. La începutul acestei săptămâni, oficialii de la CS Ghiroda au primit informaţii conform cărora la jocul de sâmbătă în tribunele din comuna timişeană îşi vor face apariţia mai mulţi suporteri ai Politehnicii Timişoara.

Codrea vrea invitatie in Liga a IV-a, regulamentul AJF il cam incurca

Paul Codrea încă mai speră că va juca cu Politehnica Timişoara în cel de-al patrulea eşalon, chiar dacă acest lucru, regulamentar vorbind, este aproape imposibil. Pentru a avea vreo şansă, echipa timişoreană ar trebui să se bucure de refuzul altor trei echipe din judeţ, în cazul în care o formaţie din liga a IV-a s-ar retrage.

Timisoreanul Gant a invitat-o pe Merkel sa viziteze… Sibiul

La „istorica” întâlnire (istorică mai ales datorită timpului, între patru și 15 minute, potrivit presei din România) dintre premierul român Victor Ponta și cancelarul german Angela Merkel a fost prezent și un timișorean. Este vorba de Ovidiu Ganț, fiul fostul prefect țărănist Dumitru Ganț, deputat din partea Forumului Democrat German.

Ospitalitate romaneasca: Ponta il invita cu drag pe Gheorghe Ciuhandu in barca liberala

O vorbă din bătrâni spune așa: calul moare de drum lung și prostul de grija altuia. Domnul Victor Ponta de la PSD nu e prost. Cal ar mai avea o șansă să fie, dar prost sigur nu e, ca să aplicăm dumnealui zicala de mai sus. Totuși, îmi voi aminti cum președintele PSD și co-președintele USL se preocupa dumnealui ca Timișoara să aibă un primar destoinic, dar nu în persoana lui Nicolae Robu, soluție convenită ca-ntre parteneri cu Titu Bojin de la PSD Timiș, ci pe numele său Gheorghe Ciuhandu, de la o aripă a țărăniștilor.

Top