Arhiva pentru eticheta: ioan farcalau

Cu primarul PNL dupa gratii, Peciu Nou ar trebui sa aiba „interimar” PSD

Cu primarul PNL dupa gratii, Peciu Nou ar trebui sa aiba „interimar” PSD

Primăria din Peciu Nou funcționează de mai bine de o săptămână fără edil șef. Ioan Fărcălău își execută condamnarea de câteva luni primită pentru că a fost prins conducând fără permis. În mod normal, atribuțiile sale de primar îi revin viceprimarului, dar, deocamdată, unitatea administrativă de aici nu face nimic pentru a se asigura că instituția are, totuși, un conducător.

Dupa episodul Petru Roman, Ghita Ciobanu continua campania murdara

Deputatul traseist Gheorghe Ciobanu (PSD) a plecat de la PD-L, dar pare să fie convins că doar foștii săi colegi îi vor asigura succesul în campania pentru un nou mandat în parlament. După ce a avut tupeul să spună că e sprijinit inclusiv de contracandidatul său, primarul din Deta, Petru Roman, acum și-a făcut mash-uri cu un alt primar de la PD-L. Și asta, fără a-i cere acordul.

Jurnal de campanie (VII): De ce si unde il bate mar Suciu pe Blaga

Primarul PDL din Peciu Nou e un om orientat. La aceste alegeri, el a decis să-l sprijine și pe candidatul USL Gheorghe Ciobanu, dar și pe cel al ARD, Vasile Blaga. Degeaba îl sprijină însă pe Blaga, acesta e pe cale de-a pierde alegerile în favoarea lui Matei Suciu. Cine zice? Un sondaj USL, normal! Aplauze pentru Adi Orza! Pentru consecvența lui, mai ales. A băgat pe Facebook virgula între subiect și predicat, a băgat-o ulterior și pe un pliant electoral. Ceea ce pare însă o gravă greșeală gramaticală, poate avea însă și un mare schepsis. Respectiv, Orza vânează electoratul fugit de la școală al PP-DD și al candidatului Cristinel Dugulescu. Mai greu, dar ne-am prins!

Top