Arhiva pentru eticheta: karate

Timisoara nu-si uita eroii din artele martiale: prima editie a Memorialului Dan Olaru

Timisoara nu-si uita eroii din artele martiale: prima editie a Memorialului Dan Olaru

Dan Olaru a fost unul dintre pionierii artelor marţiale din România, într-o perioadă în care cuvântul „karate” doar se şoptea, de frica autorităţilor comuniste. Timişoreanul care ne-a părăsit anul trecut n-a fost uitat de sutele de practicanţi ai artelor marţiale care i-au trecut prin mână.

Karatistul pedofil a fost trimis in judecata

Antrenorul de karate care a corupt sexual două eleve din clasele primare a fost trimis în judecată. Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş a anunţat, vineri, că ancheta în cazul lui Dan Pârvan, bărbatul de 54 de ani, antrenor de karate cu rezultate deosebite, care s-a dovedit a fi un pedofil de cea mai joasă speță, a fost finalizată.

Cupa Europeana de karate kyokushin la Arad

La Arad are loc sâmbătă, Cupa Europeană – Romanian Open – de karate kyokushin. Competiție se desfășoară pe diferite categorii de vârstă: seniori (peste 19 ani), tineret (17-18 ani) și juniori I (15-16 ani). Probele de concurs sunt Kumite knock down, pe categorii de greutate, conform grilei de concurs, masculin şi feminin, respectiv Kata, masculin

Arestat pe 29 de zile, senseiul pedofil a recunoscut tot

Antrenorul de karate care făcea orgii sexuale cu fetițe de 9 și 10 ani a fost arestat preventiv, miercuri, pentru 29 de zile. Pentru a-și satisface obsesiile sexuale, sensei Pârvan i-a mințit pe părinții fetițelor că face cu ele antrenament de performanță, separat de restul grupei. Copilele au trecut printr-un adevărat calvar în ultimele șapte luni.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com