Arhiva pentru eticheta: laptop

La 17 ani, prins dupa ce a mers la furat in… biserica

La 17 ani, prins dupa ce a mers la furat in… biserica

Un adolescent de 17 ani s-a gândit că ar bine să se „cadorisească” singur de Crăciun, așa că a trecut la acțiune. A dat o spargere în.. biserica din Cenad, a furat ce-a găsit și a vândut repede „prada”. Atât el, și cumpărătorul au fost prinși de polițiști.

Un laptop pentru profesorul anului

A avut elevi premianţi la nivel naţional şi în străinătate, a făcut parte din comisii judeţene şi naţionale în elaborarea de metodologii şi alte planuri la disciplina Chimie. De ani de zile, aduce medalii în Banat. Acum a fost răsplătită, în sfârșit, pentru munca depusă.

Omul-Paianjen a iesit la furat

A escaladat zidul unui imobil, a forţat un geam aflat la etajul întâi, a furat un laptop şi a încercat să plece din casă pe uşa principală. Este isprava unui bărbat de 36 de ani care a fost reţinut de poliţiştii timişoreni.

Ai laptop, nu primesti ajutor social

Românii cu aparate de filmat, războaie de ţesut, cazan de rachiu sau maşină de tricotat nu vor mai putea beneficia de ajutor social. Proiectul supus dezbaterii publice de către Ministerul Muncii conţine prevederi mult mai stricte pentru acordarea de astfel de sprijin.

Top