Arhiva pentru eticheta: lovrin

disparuti

I-ati vazut? Sunati la 112, familiile lor ii cauta

I-ati vazut? Sunati la 112, familiile lor ii cauta

O adolescentă și un tânăr de 24 de ani au dispărut fără urmă, în timp ce se îndreptau spre școală, respectiv locul de muncă. Orice poate oferi informații este rugat să apeleze de urgență serviciul 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

apa rece

Fara apa rece la Lovrin

Aquatim anunță că joi, 29 septembrie, între orele 9 și 17, va întrerupe furnizarea apei potabile în Lovrin, din cauza întreruperii energiei electrice la forajele care alimentează localitatea. Enel Distribuție Banat a anunțat, în acest interval orar, lucrări de întreținere. „Recomandăm clienților să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă adecvate, care să

Ein Aktenordner mit Schriftstücken und Dokumenten. Aufbewahrung von Verträgen.

In Timis se cauta sase secretari de primarii

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează, la începutul lunii iulie, concurs pentru ocuparea funcţiilor de secretar al comunelor Becicherecu Mic, Bogda, Lovrin, Parța și Topolovățu Mare, precum și al oraşului Ciacova. Dosarele se mai pot depune până în 23 iunie.

La 21 de ani, ucisa dupa ce iubitul i-a vazut pozele de pe Facebook / FOTO

I s-a întunecat mintea, după ce a văzut pozele postate de iubita lui pe Facebook. N-a mai judecat și, furios că tânăra se afișa cu alți băieți, a omorât-o. E povestea crimei de la Lovrin. Ultimele studii arată că, din ce în ce mai des, Facebook incită la gelozie, care poate fi dusă la extrem, fiindcă oamenii nu fac față celor văzute pe profilele partenerilor lor.

Ucisa din gelozie, la Lovrin

Un tânăr și-a omorât, duminică noapte, la Lovrin, iubita, după ce a înjunghiat-o de mai multe ori în zona gâtului. Ulterior, criminalul, care are numai 19 ani, a venit la Timișoara, unde s-a întâlnit cu tatăl lui, căruia nu i-a spus nimic despre gestul său. El a fost prins apoi de polițiști și se află, în prezent, la Secția 3.

N-a vazut frauda de la Lovrin, dar primeste calificativ maxim pentru activitate!

Scandalul de la Lovrin, iscat la sesiunea din vară a bacalaureatului, continuă. Inspectorul care a monitorizat activitatea de la Grupul Şcolar „Romulus Paraschivoiu” nici măcar nu a fost audiat în acest caz şi, în plus, a primit calificativul „foarte bine” la evaluarea anuală. Asta, în timp ce profesorii s-au ales cu sancţiuni şi avertismente.

Profesori amendati pentru frauda de la Bac, la Lovrin

Frauda de la Grupul Şcolar „Romulus Paraschivoiu” din Lovrin nu a rămas nepedepsită. În prima sesiune a bacalaureatului, aici au fost descoperite 98 de lucrări identice la limba şi literatura română. După aproape două luni, au apărut primele sancţiuni. 25 de cadre didactice vor avea salariile tăiate cu 10% în următoarea jumătate de an.

Top