Arhiva pentru eticheta: lume

suporteri poli in lume7

Suporterii Politehnicii cuceresc lumea! / FOTO

Suporterii Politehnicii cuceresc lumea! / FOTO

Politehnica Timişoara are suporteri în toată lumea, din New York până în Noua Zeelandă, din Casablanca până în Cancun. Suporterii echipei din campionatul judeţean şi-au semnalat prezenţa imortalizând imagini care le dovedesc atașamentul față de aceasta.

Anul Nou in lume

Câte bordeie, atâtea obiceie. Vorba se aplică și când vine vorba despre celebrarea Noului An. Toți oamenii însă, indiferent de tradiții, speră într-un nou început și au dorința de mai bine.

Craciunul, in lume

Fiecare țară sărbătorește în felul ei Crăciunul. Fiecare popor are mâncarea sa specifică, tradițiile și obiceiurile sale, iar Moș Crăciun are multe alte denumiri. Toți au însă în comun bucuria de a sărbători alături de familiile lor acest moment special, atât de așteptat tot anul.

Senzational! Domnu’ Dan vine la Timisoara dupa sfarsitul lumii

În sfârşit, are şi UNPR de cine să râdă! Când credeai că pe scena politică nu poate să apară o formaţiune mai caraghioasă decât Uniunea intereselor imobiliare ale generalului de intendenţă Oprea, hop!, Justiţia a dat undă verde partidului-televizor condus de „senzaţionalul” Dan Diaconescu. Probabil că numai asta mai lipsea eşichierului politic românesc pentru ca lucrurile să fie duse dincolo de orice limite.

Top