Arhiva pentru eticheta: masina

geam-spart

Suparat pe tatal lui, i-a facut praf masina cu ranga

Suparat pe tatal lui, i-a facut praf masina cu ranga

Un timișorean în vârstă de 35 de ani a ajuns la Psihiatrie și are și dosar penal pentru distrugere! Totul, după ce a băut peste măsură și s-a certat cu tatăl lui, pe care a decis să-l pedepsească „atacându-i” mașina cu o rangă!

Gura pacatosului (Ionut Nasleu) adevarat graieste!

„Dacă e cel mai mare păcat al meu într-o viață politică și publică e OK!” Așa a catadicsit să le răspundă Ionuț Nasleu, consilierul primarului Nicolae Robu, reporterilor site-ului pressalert.ro, în momentul în care a fost prins că circulă cu o mașină înmatriculată pe o societate cu care primăria are contract.

Nicolae Robu, primarul Timisoarei 16

Robu si-a depus declaratia de avere! Cat costa sa fii chiriasul primarului Timisoarei

Și-a luat o mașină în leasing și niște acțiuni la SIF-uri – sunt modificările în declarația de avere din acest an a primarului Nicolae Robu, față de cea din 2015. În plus, a apărut o stație de amplificare. Edilul câștigă de două ori mai mult de la Politehnică decât de la primărie, dar face bani frumoși și pentru că este… om de știință!

robu la washington

Cum a ratat Obama sa se traga in poza cu primarul Robu

Victor Ponta a intrat în Noul An pe moșia fraților Cristescu de la Orăștie (Arsenal Park). „La mulți ani tuturor – și celor care au Facebook și celor care nu au, și celor care ne simpatizează și celor care ne urăsc! Sigur 2015 va fi un an bun!”, a postat Ponta pe Facebook.

masina incendiata ingeri

Masina a „Ingerilor Galbeni”, incendiata intr-o parcare

Patronul firmei de ridicări auto „Îngerii Galbeni” s-a ales cu o pagubă serioasă în buget. Una dintre mașinile sale a fost incendiată în noaptea de joi spre vineri. Vehiculul necesită o vizită extinsă la service și nu are asigurare CASCO. În ultimii ani, „Îngerii Galbeni” au fost implicați în mai multe scandaluri.

masina distrusa3

Si-a gasit masina distrusa de bucati cazute de pe un bloc si e unica vinovata! A parcat prea aproape!

Știați că nu aveți voie să vă parcați mașina la mai puțin de 10 metri de ferestrele blocului în care locuiți? Dacă o faceți, sunteți de vină 100% în cazul în care autoturismul vă este făcut zob de bucăți căzute de pe fațada imobilului! I s-a întâmplat unei tinere care a pățit-o anul trecut și care a aflat, de la poliție și parchet, că singura responsabilă este chiar ea.

masina primariei

In 2015, Robu ar putea renunta la vechiul Passat! I se pregateste o limuzina „erste klasse”

Primarul Nicolae Robu nu va mai circula, de la anul, în Volkswagen-ul Passat de culoare albastră, pe care l-a „moștenit” de la fostul edil Gheorghe Ciuhandu. La începutul lui decembrie, CL a aprobat preluarea, cu titlu gratuit, prin comodat, a unui autoturism pus la dispoziţie de Retim.

Top