Arhiva pentru eticheta: master plan

Negru pe alb: pana in 2022 trebuie sa ne luam gandul de la centura!

Negru pe alb: pana in 2022 trebuie sa ne luam gandul de la centura!

Un document oficial de la CNADNR arată cât se poate de clar importanța pe care guvernanții o acordă Timișoarei și nevoilor ei. Centura orașului de pe Bega este cuprinsă, e adevărat, în Master Planul General de Transporturi, dar lucrările nu au cum să înceapă decât peste… 6 ani!

Ultima varianta de master plan: Timisoara nu va avea centura mai repede de 2022

În perioada următoare, pe lista hotărârilor de guvern care vor fi aprobate va intra şi Master Planul General de Transporturi al României, documentul care trage liniile după care se vor ghida investiţiile în acest sector în următorii ani. Timişoara nu e „pe plus”: centura de ocolire rămâne pe locul cinci între priorităţi, cu un orizont de realizare în anii 2022 – 2023.

Robu cheama oamenii in strada pentru centura si vrea interzica tirurile in oras! / UPDATE: PSD anunta ca a rezolvat problema

Acces interzis pentru tiruri în Timișoara și protest al timișorenilor în stradă – pe asta mizează primarul Nicolae Robu, dacă guvernul nu revine asupra excluderii șoselei de centură din Masterplanul General pe Transport. Între timp, PSD anunță că… „guvernul Ponta a alocat banii centurii de sud a Timișoarei”.

Tara arde, babele se piaptana: Bojin n-a vazut masterplanul care da cu flit Timisului, opozitia asteapta invitatii speciale

Fără centură de ocolire a Timișoarei și fără autostradă spre Belgrad – așa arată Timișul următorilor 16 ani, conform Masterplanului General pe Transport, care va intra marți în dezbatere publică la Ministerul Transporturilor. Președintele CJ Timiș, Titu Bojin, nu a văzut acest document și nu crede că e real, iar de la opoziție, deputatul PDL Alin Popoviciu spune că dezbaterea publică e doar cu invitație!

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com