Arhiva pentru eticheta: metalul resita

Superiori in derby! „Informaticienii” inving „muncitorii” la ei acasa

Superiori in derby! „Informaticienii” inving „muncitorii” la ei acasa

Teoretic ultima etapă a sezonului regulat la futsal (pentru Informatica a mai rămas de disputat o restanţă), a adus faţă în faţă, într-un veritabil derby de Banat, Muncitorul Reşiţa şi Informatica Timişoara.

Metalul Resita – Poli 0-3: Timisoara revine in Liga I!

Dan Alexa şi echipa sa au eliminat orice dubiu în ceea ce priveşte ecuaţia promovării în Liga I. Poli mai avea nevoie doar de un punct pe terenul Metalului Reşiţa pentru a bifa promovarea în primul eşalon. Fotbaliştii timișoreni au trecut la scor de neprezentare de Metalul Reşiţa, în urma unei reprize secunde excelente.

Alexa: Un punct ne-ar aduce matematic promovarea, dar mergem sa castigam!

Poli poate aniversa revenirea pe prima scenă fotbalistică tocmai pe terenul principalei contracandidate la promovare. Cu toate acestea, tehnicianul Dan Alexa avertizează că jocul cu Metalul Reşiţa nu va fi uşor. El le cere jucătorilor săi să fie concentraţi şi să nu se gândească la sărbătoarea promovării.

Unirea Tarlungeni, paravan pentru Frunzaverde si Stepanescu in vederea indepartarii lui Rufa din Resita?

Rămânerea Unirii Tărlungeni în Liga a II-a este o enigmă pentru mulţi. Deşi oficialii clubului din judeţul Braşov, inclusiv prin vocea primarului Iosif Kiss, au anunţat toată iarna că Unirea Tărlungeni se va retrage din competiţie din motive financiare, cu doar câteva zile înainte de reluarea campionatului echipa s-a prezentat la primul joc oficial din acest an.

Top