Arhiva pentru eticheta: millenium giarmata

Mama Mia Becicherecu Mic, tot mai aproape de Liga a II-a

Formaţia din Becicherecu Mic continuă să surprindă în Liga a III-a, reuşind, în derby-ul cu Millenium Giarmata, a patra victorie consecutivă din play-off. Trupa lui Sorin Bălu s-a distanţat la patru puncte în fruntea clasamentului, după ce FC Caransebeş, principala urmăritoare, a pierdut pe teren propriu în faţa lui FC Hunedoara.

Fotbalistii de la Giarmata cer eliberarea lui Gigi Becali

Ce legătură ar putea avea comuna Giarmata cu Gigi Becali? O întrebare care până la sfârşitul săptămânii trecute avea un singur răspuns: niciuna. Pe lângă avocatele trecute de 80 de ani, stelişti, manelişti şi tot felul de personaje dubioase care ar încălca legea numai să-l vadă liber pe oierul condamnat la trei ani de închisoare, a mai apărut un nou specimen susţinător al personajului care inundă ecranele televiziunilor din România.

Cristi Dancia, aproape de ACS Poli

ACS Politehnica Timişoara este în plină perioadă de completare a lotului cu care va ataca promovarea în primul eşalon. Postul de fundaş stânga este deficitar, iar antrenorii timişoreni caută soluţii. Una vine din Liga a III-a, de la Millenium Giarmata, care îl are în lot pe Cristi Dancia, fundaşul de 32 de ani care a cochetat şi cu prima reprezentativă de fotbal în perioada în care era la FC Argeş.

Flacara Faget si Millenium Giarmata dau fotbalisti la nationala Under 18

Millenium Giarmata şi Flacăra Făget investesc în juniori, iar rezultatele acestei politici încep să se vadă. Fiecare dintre cele două formaţii se laudă cu un jucător selecţionat în naţionala Under 18, pregătită de fostul internaţional Ovidiu Stângă, secondat de timişoreanul Sorin Brîndescu. Romică Corlăţeanu (foto), un mijlocaş de bandă minion de la Millenium Giarmata, şi

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com