Arhiva pentru eticheta: montare

Soimul dunarean, on-line la gradina zoologica virtuala de la Wildlife Romania

Soimul dunarean, on-line la gradina zoologica virtuala de la Wildlife Romania

Enel Distribuţie Banat și asociația de protecție a mediului Wild Watch au montat, în premieră pentru România, pe un stâlp de înaltă tensiune, o cameră video care transmite imagini în timp real dintr-un cuib de șoim dunărean. Este vorba despre o specie rară, pe cale de dispariție.

Pe strada Alba Iulia au aparut primele umbrele colorate!

Pe strada Alba Iulia a început, marți dimineață, montarea umbrelelor care vor colora, în următoarea perioadă, centrul Timișoarei. „Acoperișul” va fi finalizat, cel mai probabil, miercuri și, dacă vreți să dați o mână de ajutor, sunteți așteptați să faceți acest lucru de la ora 14. În total, vor fi 700 de umbrele!

Haideti „cu.podu”, incepe montarea!

Cum amenajarea podului de pet-uri este pe ultima sută de metri, în următoarele zile este nevoie de mobilizare maximă. Toți cei care vor să dea o mână de ajutor sunt așteptați, vineri, la piscina de lângă „La Căpițe”, Toți cei care vor să dea o mână de ajutor sunt așteptați, vineri, la piscina de lângă „La Căpițe”, unde va începe operațiunea de mutare a gabioanelor. Montarea podului ar trebui să fie gata sâmbătă seară, iar inagurarea oficială ar putea avea loc luni seara.

Top