Arhiva pentru eticheta: montessori

montesori

Parinti la scoala: experimentul Montessori de la Timisoara a fost un succes

Parinti la scoala: experimentul Montessori de la Timisoara a fost un succes

Cei care au vrut să afle ce înseamnă sistemul de învăţământ Montessori au venit la Montessori Schule Timișoara, unde au stat în bănci și… s-au simțit ca la școală. Prezentările au inclus informaţii despre metoda de predare Montessori şi despre materialele didactice folosite.

montessori1

Montessori… scoala de rang regal si la Timisoara! Kate si Printul William au optat pentru aceasta varianta

Școala Montessori a devenit o opțiune tot mai căutată pentru părinții care vor ca micuții lor să învețe la cele mai înalte standarde. Această alegere au făcut-o și Ducesa Kate și Prințul William, care au anunțat că Prințul George va merge la o grădiniță de acest tip în Anglia. O astfel de unitate de învățământ există și la Timișoara.

montessori1

Fapte bune de la copii pentru copii! Micutii de la Montessori, implicati intr-o actiune caritabila

Copiii de la Montessori Timișoara au sărbătorit și în acest an ziua Sfântului Martin, eveniment devenit deja tradiție. Pentru a marca evenimentul, Montessori s-a alăturat unui proiect caritabil care vine în ajutorul copiilor care provin din medii mai puțin favorabile.

1549286_840715449349810_7994809628437205967_n

Elevii de la Montessori, medalie de aur la Olimpiada Internationala Mind Lab

Andi, Delia, Neo și Mateo sunt cei patru copii care au reprezentat România la faza internațională a Olimpiadei Mind Lab, care s-a desfășurat la Istanbul, în Turcia. Cu toții elevi ai școlii timișorene Montessori, ei au reușit să se claseze pe primul loc la această competiție, fiind urmați de Brazilia și Australia.

Top