Arhiva pentru eticheta: motociclisti

Campanie antiaccidente la Timisoara. Parada a motociclistilor prin oras

Campanie antiaccidente la Timisoara. Parada a motociclistilor prin oras

La Timișoara va avea loc ediția anuală a campaniei antiaccidente. Pentru al unsprezecelea an consecutiv, comunitatea moto timișoreană își strânge rândurile pentru tradiționala paradă anuală care își propune să tragă un semnal de alarmă asupra prezenței motocicliștilor în trafic.

Demonstratii pe motocicleta, in fata catedralei si a primariei. Traficul va fi inchis

Cei mai buni motocicliști vor face demonstrații în centrul Timișoarei, în fața primăriei și a catedralei. RotaMoto, cel mai mare eveniment stradal de acest gen din ultimii 25 de ani, este programat duminică, 27 august. Vor fi instituite restricții de trafic.

Motociclete si esarfe roz, pentru Help25 / FOTO

Panglici roz și motociclete – o combinație destul greu de imaginat, dar absolut posibilă, dacă scopul e nobil. Așa a fost sâmbătă, la Timișoara, unde motocicliştii au luat cu asalt străzile. Accesoriul obligatoriu: panglica roz, arborată cu mândrie de fiecare motocicletă care a participat la parada „Route 25”. Totul, în sprijinul unuia dintre cele mai ambițioase proiecte începute în ultimii ani în orașul de pe Bega.

Moș Crăciun vine și cu motocicleta

Asociația Timișoara Bikers desfăşoară, astăzi și mâine, cea de-a patra ediție a campaniei „Mos Crăciun vine cu motocicleta!”. În cadrul acesteia, motocicliștii, purtând costume de Moș Crăciun, vor duce cadouri copiilor mai puțin favorizați de soartă, iar mâine vor porni în tradiționala paradă.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com