Arhiva pentru eticheta: navigatie

Navigatia pe Bega va fi reluata in 2017, cand se va rezolva si problema vaporaselor

Navigatia pe Bega va fi reluata in 2017, cand se va rezolva si problema vaporaselor

Repararea nodului hidrotehnic de la Sânmihaiu Român şi reluarea navigaţiei pe Bega sunt principalele obiective pentru 2017 ale Apelor Române, filiala Banat. Redimensionarea suprafeţei lacului Surduc se amână, din cauza „viluţelor” construite pe marginea actuală a lacului de acumulare.

Decebal, la apa! Primul vaporas a facut o cursa de test intre Iosefin si Flora / FOTO + VIDEO

Din depoul RATT, pe trailer, ridicat cu macaraua și… depus pe apă! Vaporașul Decebal TM a făcut miercuri prima cursă pe Bega, din zona Iosefin până la Flora. Alte două ambarcațiuni vor fi testate, iar cea de-a patra a ajuns, tot miercuri, la Timișoara. În două săptămâni, vaporașele ar putea face primele curse de agrement.

Vaporasele lui Robu ajung la… Palatul Victoria! Primaria, reclamata la Ponta si Iohannis

Transportul cu vaporașe pe Bega este nejustificat, inoportun și nu poate fi justificat din punct de vedere legal și tehnic de Primăria Timișoara. Asta susține un timișorean, președintele unei ONG care reclamă municipalitatea la președinție, corpul de control al premierului și OLAF.

Navigatia pe Bega, in discutie la Sara Banatana

Este transportul public pe Bega o soluție viabilă pentru Timișoara? Care sunt avantajele, dar mai ales dezavantajele? La aceste întrebări, dar și la altele, se caută răspunsuri miercuri seară, la o nouă ediție a Serii Bănățene. Sunt invitați să participe și reprezentanți ai PMT, dar și ai căpităniei portului.

Top