Arhiva pentru eticheta: osut

Incepe cea mai tare vara! Joaca de-a studentii, la Universitatea de Vest

Incepe cea mai tare vara! Joaca de-a studentii, la Universitatea de Vest

Peste 200 de elevi din țară și din Republica Moldova vor petrece două săptămâni de studenție, la una din cele 11 facultăți de la UVT. Totul, pe durata West Summer University (WSU), un proiect inițiat de Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT).

StudentFest te asteapta! Ultimele zile in care te mai poti inscrie

Arhitectură, Arte stradale, Arte video, Ceramică, Dans, Design vestimentar, Experimentarium, Fotografie, Grafică, Literatură, Muzică, Pictură, Publicitate, Sculptură și Teatru. Dar nu numai! Dacă vreți ca și alții să afle cât sunteți de pricepuți, e simplu. Nu trebuie decât să vă înscrieți la ediția din acest an a StudentFest!

Incepe StudentFest / PROGRAM

Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest Timişoara (OSUT) dă startul celui mai mare festival de artă şi cultură studenţească din ţară. StudentFest, ajuns la la ediția cu numărul XXI, are loc în perioada 3-12 mai. Tema acestuia este „Inert”.

Scoala „dezorientatilor”

Ca bănăţeano-ardelean născut în Timişoara ce sunt, pe vremea ultimilor mei ani de liceu nu exista Organizaţia Studenţilor din Universitatea Timişoara (OSUT), ci numai Asociaţia Studenţilor Comunişti din România (ASCR). Astfel, e de înţeles de ce OSUT nu organiza, pe vremea aceea, şcoala de vară „West Summer University pentru liceenii dezorientaţi”.

Top