Arhiva pentru eticheta: oua

Maicutele de la Sag-Timiseni au colorat in acest an 1.000 de oua / FOTO

Maicutele de la Sag-Timiseni au colorat in acest an 1.000 de oua / FOTO

Credincioşii găzduiţi la mănăstirea de la Şag în următoarele zile vor primi ouă roşii vopsite de măicuţele care trăiesc aici. În Vinerea Mare, conform tradiției, au fost colorate, doar cu vopsele naturale, 1.000 de ouă.

Cum se împaca alergia la ou si masa de Paste?

De Paște, ca și în celelalte sărbători importante ale românilor, masa și mâncărurile tradiționale ocupă un loc central. Pentru persoanele alergice, bucuria sărbătorilor nu trebuie umbrită, dar trebuie știut ce alimente sunt de evitat. Iepurașul de Paște trebuie să citească atent etichetele produselor alimentare, în special a celor care conțin ou, lapte, alune și soia.

Ce legatura are baronul Frunzaverde cu ouale lui Nastase?

E clar, după cruda înfrângere în fața poporului PDL, Traian Băsescu a devenit cel mai mare fan al Guvernului Ponta. Cea mai apropiată dovadă a venit chiar miercuri. Ca să abată atenția poporului de la treburile grave devoalate de Sorin Frunzăverde, el și-a pus procurorii din dotare (așa am înțeles de la „ciutacii” și „gâzii” lui Felix, că procurorii sunt slugi ale lui Băsescu) să-i mai numere niște ouă lui Adrian Năstase.

Criza de „oua” in Timis

Nu m-aș mai fi aplecat asupra subiectului cu schimbările anunțate de USL Timiș la instituțiile deconcentrate ale statului ori asupra luptei primarului cu șefii de regii, dacă responsabilii cu astfel de mișcări absolut politice n-ar abunda în ipocrizie. Ce-ar fi interesant în faptul că niște mai-mari locali vor să schimbe niște activiști de rangul doi, ai PDL, cu alți activiști de rangul doi, ai PSD, PNL, UNPR, PC?

Mieii si ouale, la control / FOTO

Atenţie de unde cumpăraţi carne pentru masa de Paşte! Este recomandarea făcută de reprezentanţii Direcţiei Sanitar-Veterinare Timiş. Pentru a se asigura că nu vor exista probleme, în această săptămână, inspectorii fac controale la toate produsele specifice sărbătorii pascale.

Oua de la gainile stresate dispar de pe piata

Ouăle provenite de la găini crescute în condiţii neprielnice nu mai pot fi vândute în Uniunea Europeană. Este vorba despre ouăle marcate cu “3”. În România sunt, în prezent, aproximativ 200 de producători de ouă, iar peste 90% îndeplinesc condițiile cerute de Comisia Europeană.

Atelier de pictat oua

Timişorenii învaţă înainte, de Paşte, să picteze ouă, de la două artiste. Un nou atelier experimental, marca „Fabrica de nori” are loc joi, între orele 17 şi 19, la sediul asociaţiei (strada General Dragalina nr 7).

Etichete:
Top