Arhiva pentru eticheta: ovidiu gant

Timiseanul Ovidiu Gant nu voteaza Guvernul Dancila

Timiseanul Ovidiu Gant nu voteaza Guvernul Dancila

Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) nu susține Guvernul Dăncilă. Anunțul a fost făcut de președintele acestei organizații, dr. Paul Jürgen Porr. FDGR este reprezentat în parlamentul de timișeanul Ovidiu Ganț, ales însă în județul Sibiu.

Doi deputati de Timis, altii decat Suciu si Cucsa, ar fi putut vota pentru caderea Guvernului Grindeanu

Singurii care au votat alături de majoritatea PSD-ALDE la moțiunea de cenzură au fost deputații minorităților naționale. Conform liderului de grup Varujan Pambuccian, fiecare dintre aceștia a decis să voteze conform „propriei conștiințe”. Din grup fac parte și doi deputați de Timiș, dar și un timișean ales într-un alt județ

Campusul Lenau depinde doar de fonduri europene! Ministerul Educatiei nu investeste in scoli noi

Unde dai și unde crapă! Niciun leu de la București pentru construcția campusului școlar de pe strada Oituz! Ministerul Educației nu are bani, aruncând responsabilitatea la Ministerul Dezvoltării Regionale. Deputatul Ovidiu Ganț a vrut doar să afle dacă investiția face parte din strategia națională privind infrastructura educațională.

Timisoreanul Gant a invitat-o pe Merkel sa viziteze… Sibiul

La „istorica” întâlnire (istorică mai ales datorită timpului, între patru și 15 minute, potrivit presei din România) dintre premierul român Victor Ponta și cancelarul german Angela Merkel a fost prezent și un timișorean. Este vorba de Ovidiu Ganț, fiul fostul prefect țărănist Dumitru Ganț, deputat din partea Forumului Democrat German.

Alesii de Timis, cei mai harnici parlamentari

Institutul de Politici Publice a prezentat un raport privind activitatea parlamentarilor în mandatul 2008-2012. Și la Senat, și la Camera Deputaților, topul prezențelor în zilele de vot este dominat de parlamentari de Timiș. Mai mult decât atât, la fiecare cameră, în Top 3 figurează încă un ales de Timiș.

Gant, revoltat impotriva “nesimtirii la adresa Timisoarei”

Pe principiul “mai bine mai târziu decât niciodată”, deputatul Ovidiu Ganţ ia atitudine vizavi de declarațiile conform cărora Revoluția ar fi început la Iași. Săptămâna trecută, parlamentarii moldoveni au anunţat o iniţiativă legislativă, prin care municipiul Iaşi să fie declarat locul din care a pornit Revoluţiei din 1989.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com