Arhiva pentru eticheta: pagina

Reclamati aici: Primaria Timisoara asteapta jalbe pe Facebook! Cum le rezolva e alta poveste

Reclamati aici: Primaria Timisoara asteapta jalbe pe Facebook! Cum le rezolva e alta poveste

Dați întâi… „like”, apoi vă puteți spune nemulțumirile. Primarul Nicolae Robu a anunțat că timișorenii pot face, de acum încolo, reclamații și pe Facebook, pe o nouă pagină a municipalității. De sesizări se vor ocupa angajații PMT, dar încă nu este clar cum o vor face.

„Robu taie panglica” peste tot!

La început de februarie, de.Banat propune o nouă rubrică. Având în vedere amploarea tot mai mare pe care a luat-o rețeaua de socializare Facebook (s-a ajuns până acolo încât să se spună că, dacă n-ai FB, nici nu exiști), o să vă prezentam, periodic, cele mai interesante știri, bârfe sau alte discuții care apar pe respectiva rețea. Nu puteam începe o astfel de rubrică fără cel mai cunoscut „facebookist” al Timișoarei, primarul Nicolae Robu.

Timisoreni, despre concertul Innei: „Prea multi bani pentru un striptease!”

Primăria s-a gândit că le face timișorenilor o mare surpriză, aducându-le-o pe Inna să cânte de ziua orașului. Pentru aproximativ 20.000 de euro, cântăreața din Mangalia ar urma să presteze o oră pe scena din Piața Unirii. Concertul stârnește însă reacții adverse: pe Facebook a fost creată deja o pagină anti-concert Inna.

Anti-ciuhandistii se aduna (si) pe Facebook

Sub denumirea „Noi nu votăm Ciuhandu”, recent a apărut o nouă pagină de Facebook. Momentan, ea are doar 22 „aprecieri”, dar inițiatorii paginii speră să adune în jurul lor cât mai mulți timișoreni nemulțumiți de actuala administrație locală.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com