Arhiva pentru eticheta: party

48 h/Made in TM, doua zile de party la Padurea Verde / PROGRAM

Mai sunt două zile până la… 48 de ore de muzică, dans și activități în aer liber. AnonimTM și Made in TM vă așteaptă să retrăiți emoția sunetelor care au consacrat tradiția party-urilor „48h”. La Pădurea Verde vor ajunge, la acest sfârșit de săptămână, un număr impresionant de artiști renumiți, care vor oferi participanților ocazia perfectă de a evada din peisajul cotidian. Cu această ocazie va fi lansată și cea de-a șasea compilație dedicată muzicienilor din Timișoara, care cuprinde în acest an un număr record de piese.

Program de distractie

Şi dacă a venit vara, la modă sunt pool party-urile. Cluburile cele mai căutate în această perioadă rămân cele outdoor şi cu piscină, pentru un plus de răcoare. Nu ducem lipsă nici de petrecerile clasice, care sunt şi ele o variantă destul de bună pentru distracţie.

Terasa Hotel Timisoara, spatiu urban sic

Pe mesele luminate în culorile fericirii vă aşteaptă o colecţie de cocteiluri create special pentru vara 2012. Sunt cele mai noi trenduri, cu zâmbete dulci de fructe proaspete ori şampanie, clasice sau signature’s house, mocktails, smoothies, spumă de mascarpone cu căpşuni, gusturi şi arome în stare să măgulească exigenţele celor mai rafinaţi adepţi ai noului hedonism citadin.

Top