Arhiva pentru eticheta: pestera romanesti

Vals printre stalactite. Cand are loc concertul din Pestera Romanesti

Vals printre stalactite. Cand are loc concertul din Pestera Romanesti

Dacă e octombrie, trebuie să fie concert în peșteră. În Peștera Românești, desigur. Speo-concertul a ajuns la ediția cu numărul 33 și are în program, fără discuție, Mozart. Surpriza din acest an este o repetiție generală cu public, care are loc în Timișoara, cu o zi înainte de evenimentul propriu-zis.

Dubla aniversare la Romanesti: 30 de ani de concerte si un cosmonaut! / FOTO+VIDEO

Ziua de Sâmedru, când intră căldura în pământ, a fost, în acest an, perfectă pentru drumeție. Au profitat de asta câteva mii de timișoreni, care au luat, din nou, drumul Româneștiului, unde a avut loc cel de-al treizecilea concert din peșteră. Alături de ei, singurul cosmonaut român, Dumitru Prunariu, care și-a sărbătorit onomastica în… adâncurile pământului.

Aglomeratie in pestera, la speo-concertul de la Romanesti / VIDEO

Câteva mii de timișoreni au profitat de vremea bună și s-au încumetat la, poate, ultima excursie în aer liber din acest an. Destinația: Peștera Românești, unde a avut loc tradiționalul speo-concert. A fost atât de aglomerat, încât o mulțime de oameni nu au mai putut intra în peșteră. Organizatorii au încurcat un pic orele, astfel că accesul a fost ceva mai dificil decât de obicei.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com