Arhiva pentru eticheta: piata iosefin

Jumătate de tonă de haine, parfumuri și ochelari de soare, ridicată din zona Iosefin

Jumătate de tonă de haine, parfumuri și ochelari de soare, ridicată din zona Iosefin

Aproape 350 de amenzi au dat polițiștii locali, de la începutul anului, în zona Pieței Iosefin. Au fost vizați comercianții ambulanți ilegali, care își oferă marfa spre vânzare direct de pe trotuar.

Doi precupeti, interzisi timp de un an in pietele din Timisoara

N-au vrut cu niciun chip să-și eticheteze produsele, acum vor sta pe dinafară un an. Este vorba despre doi precupeți care își etalau marfa în Piața Iosefin și care nu vor mai avea acces la tarabele de acolo. Sunt primii în privința cărora Poliția Locală recurge la o astfel de măsură drastică.

Zona Iosefin, circulabila abia la primavara

Timișorenii care locuiesc în zona Iosefin mai au de așteptat vreo jumătate de an până să renunțe la galoșii antinoroi. Reabilitarea celui de-al doilea tronson, care ar fi trebuit să fie gata în decembrie 2013, va fi terminată abia în aprilie 2014. Lucrările sunt executate de o firmă a lui Georgică Cornu, iar primarul Nicolae Robu susține că, în prezent, merg șnur.

Consilier PDL: In Iosefin domneste haosul, nu lucreaza nimeni acolo / FOTO

Consilierul local PDL Ştefan Sandu arată cu degetul spre autorităţile care dorm în front. La un an de la inaugurarea modernei pieţe Iosefin, comercianţii și locuitorii din zonă sunt distruşi. Din cauza munților de pământ și a noroaielor care tronează peste tot, potențialii clienți fug de rup pământul, în timp ce riveranii abia reușesc să intre și să iasă din propriile case.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com