Arhiva pentru eticheta: pista de biciclete

Peste 200 de amenzi pentru bizonii care parcheaza pe pistele de biciclete

Peste 200 de amenzi pentru bizonii care parcheaza pe pistele de biciclete

Șoferii parchează pe capete pe pistele de biciclete, dar iubitorii mersului pe două roți prea îi reclamă la poliție. În ultimele două luni, numărul amenzilor date de agenții de la Locală a fost de opt ori mai mare decât cel al sesizărilor făcute împotriva „bizonilor”.

Politia Locala ar trebui sa-si anunte si propriii agenti: E interzis sa pedalezi pe contrasens!

Doi timișoreni au fost amendați, în urmă cu două săptămâni, pe strada Sf. Ioan, deoarece pedalau pe trotuar, în condițiile în care pe carosabil este amenajată o pistă de biciclete, dar în sens invers celui în care se deplasau. Polițiștii locali au scris în procesele-verbale că oamenii ar fi trebuit să meargă pe pistă, deși era interzis. Șefii lor îi contrazic.

Atentie pe unde pedalati! Politistii locali impart amenzi pe strada Sf. Ioan / FOTO

Pistă de biciclete pe carosabil, într-un singur sens. Ca să nu fii amendat, pe unde mergi, ca biciclist, dacă te deplasezi în sens contrar: pe trotuar sau pe pistă? Un timișorean care a ales prima variantă a fost amendat cu 750 de lei de polițiștii locali, care i-au spus că trebuia să meargă pe pistă și… vedea el ce face dacă din sens invers venea alt biciclist!

Turismul in Timis, promovat pe bicicleta! Opt destinatii pe care n-ar trebui sa le ratati la vara / FOTO

Zeci de elevi de gimnaziu din Timiș s-au distrat, marți, pe două roți. Copiii au testat pista de biciclete de la ecluza de la Sânmihaiul Român, iar unii au primit și premii. Acțiunea a avut rolul de a promova obiectivele turistice din Timiș care nu trebuie ratate de vizitatori sau de locuitorii din județ.

Top