Arhiva pentru eticheta: presiune

Presiunea gazului la Dumbravita va reveni la normal, se cauta solutii, nu vinovati

Presiunea gazului la Dumbravita va reveni la normal, se cauta solutii, nu vinovati

Cele câteva sute de familii din Dumbrăvița care au avut probleme cu gazul în ultimele zile trebuie să mai aibă puțină răbdare. Compania de gaz face eforturi pentru a mări presiunea din instalații.

Presiune scazuta la apa rece in Iosefin

Aquatim anunță că luni, 7 decembrie, între orele 9 și 17, presiunea apei va fi scăzută pe Splaiul Tudor Vladimirescu, între Bd. General Ion Dragalina și Bd. Mihai Viteazu. Lucrările la rețeaua de alimentare cu apă se vor desfășura la intersecția străzii Bd. 16 decembrie 1989 cu Spl. Tudor Vladimirescu și fac parte din programul

Diaconu, despre „tradatorul” care l-a salvat: A rezistat unei masinarii oribile, merita felicitari!

Viceprimarul Dan Diaconu a răsuflat ușurat la finalul votului pentru demiterea sa. După ce lucrurile s-au liniștit, liberalul a declarat, poate surprinzător, că, în ultimele zile, presiunea a fost pe membrii noii majorități din CL. Tocmai unul dintre aceștia a cedat și… i-a salvat funcția.

Sa radem cu Rosenblum: Jucatorii de la Poli, apasati de presiunea publicului!

Poli Timişoara evoluează în cea mai slabă serie a ligii secunde din istoria fotbalului românesc, dar are cel mai mare buget din istoria clubului la acest nivel. Conjunctura mai mult decât favorabilă şi bugetul mai mult decât generos nu sunt suficiente pentru a face performanţă la Poli, dacă e să ne luăm după managerul Călin Rosenblum.

Top