Arhiva pentru eticheta: prm

Adio, Tutu Complex! A murit Grigore Trif, ultimul presedinte al PRM Timis

Adio, Tutu Complex! A murit Grigore Trif, ultimul presedinte al PRM Timis

Președintele PRM Timiș, Grigore Trif, cel căruia, în tinerețe, i se spunea „Țuțu Complex”, s-a stins din viață la 57 de ani. Candidat, în 2012, la Primăria Timișoara, Trif a plecat din PRM în toamna aceluiași an, apoi s-a ținut departe de activitatea politică. El suferea de o boală gravă, iar organismul i-a cedat.

Trif de la PRM ar mai vrea totusi o tavaleala pentru Primaria Timisoara

Nemulțumit de modul în care politicienii locali tratează problemele orașului, Grigore Trif, liderul PRM Timiș, încă e nehotărât în ceea ce privește o posibilă candidatură la Primăria Timișoara. Deși își amintește pierderea din 2012, Trif spune că-l „mănâncă să mai dea o tăvăleală cu tovarășii” din alte partide.

O fi BUN, n-o fi BUN? Primaria vrea sa dea sediu unui partid de care n-a auzit nimeni

Primăria Timișoara are un spațiu cu care pare că n-are ce face! După ce, în aprilie, consilierii locali n-au vrut să-l repartizeze ca sediu către Noua Republică, în viitorul plen se propune ca spațiul să ajungă la un alt partid, obscurul BUN. Ultima formațiune cu sediu dat de PMT este PP-DD.

Trif: „Licheluta mi se pare un alint”

La două zile după ce a anunţat că demisionează din fruntea organizaţiei PRM Timiş, Grigore Trif era terfelit în „Tricolorul”, oficiosul lui CV Tudor. Sub titlul „Scuipaţi aici! Licheluţa provincială Grigore Trif pusese filiala PRM Timiş la picioarele mafiei”, articolul îl face praf pe fostul președinte al peremiștilor timișeni. Trif a reacționat în stilul caracteristic.

Grigore Trif isi da demisia

Grigore Trif, preşedintele PRM Timiş, îşi va anunţa marţi demisia din fruntea organizaţiei judeţene. Trif a declarat, imediat după rezultatul dezastruos al partidului la alegerile locale, că va renunța la funcția de președinte al PRM Timiş.

„Eu spun adevarul, timisorenii trebuie sa-l cunoasca”

Grigore Trif, candidatul PRM la Primăria Timișoara, nu se teme de nimic și de nimeni. Cea mai mare dorință a sa e să aibă o confruntare televizată cu Adrian Orza, pe care îl așteaptă la dezbatere chiar și însoțit de „tătucul politic” Gheorghe Ciuhandu. Trif are și o soluție pentru salvarea lui Poli, dar știe și ce-i lipsește Timișoarei pentru a fi orașul „cel mai cel”.

Top