Arhiva pentru eticheta: puci

Cu primarul in arest, majoritatea din CL Recas vrea sa schimbe… viceprimarul

Cu primarul in arest, majoritatea din CL Recas vrea sa schimbe… viceprimarul

Viceprimarul social-democrat din Recaș, Alin Neamțu, ar putea fi schimbat din funcție săptămâna viitoare. Liberalii din CL Recaș au depus deja o solicitare de convocare a unui plen, motivând că există o nouă majoritate. Primarul Teodor Pavel a fost arestat marți seară, în cazul de corupție care a zguduit IPJ Timiș.

Dupa 7 luni: Cojocari, chemat la prefectura sa explice „puciul” ratat din iunie 2014

Secretarul Primăriei Timișoara, Ioan Cojocari, a fost convocat la prefectură, să dea explicații despre plenul CL din 6 iunie 2014, când s-a încercat schimbarea viceprimarului Dan Diaconu. Totul, din cauza unei solicitări făcute, acum șapte luni, de foștii țărăniști, actuali independenți, Bogdan Herzog și Flavius Boncea. „Nea Jean” e foarte liniștit.

Cateva concluzii dupa un puci ratat

Așadar, puciul pus la cale de PSD și cozile sale de topor din PNȚCD a dat chix. A fost o zi grea pentru toți actorii acestei întâmplări, care au readus pentru o zi în primărie atmosfera de la începutul anilor 90. Pentru un singur vot, încercarea de demitere a lui Dan Diaconu și înlocuirea sa cu agentul de influență al Moscovei, Bogdan Herzog, a căzut.

Alianta secreta PDL – PP-DD ia in vizor alte primarii din Timis

După nesperata victorie de la Giarmata unde consilerii locali PDL şi PP-DD au reuşit să-l demită pe viceprimarul liberal Ionel Carabulea, alianţa semi-secretă PDL şi PP-DD are în Timiş alte primării în vizor. După ce PP-DD a obţinut un viceprimar – Florin Farkas – cu doar trei consilieri locali, oamenii „domnului Dan” vor să facă paritate.

Primarul PDL de Jimbolia tine cu dintii de viceprimarul liberal

Puciurile programate de PDL şi PP-DD în Timiş sunt un adevărat fiasco. Primarul PDL din Jimbolia, Darius Adrian Postelnicu, nici nu vrea să audă de înţelegerea dintre cele două partide. Aceasta vizează un ajutor reciproc pentru schimbarea a cel puţin opt viceprimari din USL, acolo unde PDL şi PP-DD deţin majoritatea în consiliile locale. La Jimbolia, voturile aleşilor locali PDL şi PP-DD sunt suficiente pentru debarcarea din funcţie a viceprimarului Daniel Gorgan (PNL).

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com