Arhiva pentru eticheta: real

cumparaturi

Amenzi de zeci de milioane de euro pentru Metro, Selgros sau Real

Amenzi de zeci de milioane de euro pentru Metro, Selgros sau Real

Consiliul Concurenţei a amendat mai multe lanțuri de magazine și furnizorii lor, pentru tot felul de nereguli. Investigația CC a sancționat încălcarea legii concurenţei, atât pentru stabilirea preţurilor la raft, cât şi pentru comportamentul companiilor în cadrul campaniilor de reduceri.

real

Hipermarketul real din Calea Sagului devine Auchan pana in martie

Compania Auchan rebranduiește, în primele două luni ale anului, mai multe hipermarketuri real din țară. Printre acestea, cele din Ploiești, Baia Mare, Pitești, Cluj-Napoca și Berceni, dar și Timișoara Sud. Francezii au cumpărat lanțul real în toamna anului 2012, tranzacția fiind aprobată de Consiliul Concurenței în vara lui 2013.

real

Adio, Real! Bun gasit, Auchan!

11 luni. Atât a durat finalizarea tranzacției Auchan – Real, care a vizat achiziția a 20 de hipermarketuri Real. Auchan România devine astfel unul din primii cinci cei mai mari angajatori privați din România și a doua rețea de comerț, ca suprafață totală de vânzare la nivel național.

real

Auchan a cumparat Real

Grupul Auchan a semnat un acord cu distribuitorul german Metro Group, în vederea cesionării activităţilor Real în Europa Centrală şi de Est. Francezii vor plăti pentru preluarea magazinelor Real din Polonia, România, Rusia şi Ucraina suma de 1,1 miliarde de euro.

Top