Arhiva pentru eticheta: reluare

autostrada ar-tm

Lucrarile la autostrada spre Deva ar putea fi reluate pana la sfarsitul anului

Lucrările vor putea fi reluate la capacitate maximă pe autostrada care va lega Lugojul de Deva. Cătălin Drulă, consilierul guvernamental care a oferit informaţii şi despre lucrările la centura de ocolire a Timişoarei, a anunţat pe Facebook noi veşti despre problemele existente la construcţia acestui proiect.

votare

S-a renumarat si s-a… egalizat: PSD si PNL se vor lupta pentru Sag

Dacă în toată țară se numără voturi și deja se cam știe cine ce primării va conduce, în Timiș vor avea din nou loc alegeri. Nu în tot județul, ci doar în Șag unde principalii favoriți pentru funcția de edil au obținut un număr egal de voturi. Este vorba despre candidatul PSD și PNL, ambii fiind încrezători că de data aceasta lucrurile vor merge ca pe roate.

lenau2

La Lenau ar putea fi reluate lucrarile, totul depinde de o semnatura de la ADR

Lucrările de la reabilitare de la Liceul Lenau sunt oficial suspendate. Totul, până când va fi aprobat proiectul revizuit. Șantierul a fost închis în aprilie, constructorul reclamând grave erori. Primarul Nicolae Robu consideră că lucrarea ar putea fi terminată totuși la timp.

vapo

Primaria incearca din nou sa cumpere vaporase! Pune la bataie aproape 2,4 milioane de euro

După eșecul de la începutul anului, când nu s-a prezentat nimeni la licitația de un milion de euro, Primăria Timișoara mai face o încercare. De această dată, pentru cele șapte vaporașe, suma disponibilă este de 8,5 milioane de lei, fără TVA. Anunțul urmează să apară în scurt timp pe SEAP, dar sunt slabe șanse ca vaporașele să circule chiar din acest an.

michelangelo2

La Michelangelo se reiau lucrarile in vreo doua saptamani

Pasajul subteran Michelangelo va fi deschis, foarte probabil, la începutul lunii aprilie. Practic, ar mai fi nevoie de două săptămâni de lucru efectiv. Muncitorii ar trebui să revină pe șantier în martie, pentru ultimele lucrări. Momentan, în intersecția de la Piața Leonardo da Vinci se circulă doar la suprafață.

strada stefan cel mare

Cadou de Mos Nicolae: se reia circulatia tramvaielor pe Stefan cel Mare

După opt luni de întrerupere, tramvaiele ar putea merge, din nou, de la începutul lui decembrie, pe strada Ștefan cel Mare, dintre Piața Traian spre Banatul. Reluarea traficului fusese anunțată de primarul Nicolae Robu pentru octombrie, dar acum a fost „reprogramată” pentru decembrie. Șantierul de pe strada Ștefan cel Mare, pe porțiunea cuprinsă între str.

santier strada cel mare

Pana la 1 octombrie, tramvaiele vor circula din nou pe strada Stefan cel Mare

În aproximativ o lună va fi reluată circulația tramvaielor pe strada Ștefan cel Mare. Lucrările în zonă au început în luna aprilie și trebuie terminate înainte de Crăciun. Acestea presupun reabilitarea liniilor de tramvai și refacerea carosabilului și costă aproape 25 de milioane de lei.

Top