Arhiva pentru eticheta: ronat

Timișoara învinge Universitatea Cluj și visează la o semifinală pe teren propriu

Timișoara învinge Universitatea Cluj și visează la o semifinală pe teren propriu

După victoria superbă de vineri din meciul cu Dinamo (52-7), bănăţenii au dublat acele puncte, cu încă un succes pe teren propriu, în Ronaţ, de această dată în faţa Clujului. Bănăţenii s-au impus clar cu 47-19, după o primă repriză perfectă, 33-0.

Strada Liliacului, locul unde pe timisoreni ii inghit namolul si gropile / FOTO

Teoretic, stau în oraș. Practic, locuiesc pe o uliță desfundată, unde când plouă e o adevărată aventură să intri sau să ieși. Se întâmplă pe strada Liliacului, în cartierul Ronaț, iar oamenii au ajuns la capătul puterilor. Primăria spune că va interveni de primă urgență chiar din acest an.

Trei zile, niciun tramvai nu va merge spre Calea Torontalului si Ronat

RATT anunță că de vineri, 31 iulie, de la ora 17, și până duminică la miezul nopții va întrerupe circulația tramvaielor pe tronsoanele Piaţa 700-Torontal și Balta Verde-Ronaţ. În zonă vor începe lucrări de reabilitare a carosabilului și a liniilor de tramvai pe Calea Bogdăneştilor, la intersecţia cu bd. Cetăţii.

Strazi de pamant asfaltate pentru prima data, in Ronat

Cinci străzi din zona terenului de rugby „Gheorghe Rășcanu” au fost asfaltate în ultimele săptămâni. În plus, au fost create 60 de locuri de parcare și a fost extinsă rețeaua de canalizare. Pentru trei artere, acesta este primul strat de asfalt turnat vreodată. Întreaga lucrare a costat peste 2.4 milioane de lei.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com