Arhiva pentru eticheta: sange

Nevoie de sânge la Timișoara! Apelul celor de la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină

Nevoie de sânge la Timișoara! Apelul celor de la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină

Plecați în concediu, acum sau peste câteva zile. Atunci nu uitați să puneți în bagaj și carnetul de donator. De fapt, puteți să-l lăsați și acasă dacă înainte de a decola treceți pe la Centrul de Transfuzie Sanguină Timișoara. Este nevoie de sânge!

Implică-te și schimbă destine. Donează sânge pentru copiii internați la Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara

Înainte de concediu, când stocurile de sânge scad, ai ocazia să faci o faptă bună și să donezi pentru copiii de la „Spitalul Louis Țurcanu”. Poți fi și tu parte din campania lunară de donare de sânge „Implică-te şi schimbă destine”, organizată de Academia Mămicilor Timișoara.

Urgent! Este nevoie de sange AB negativ, pentru un copil de 8 ani si o tanara de 18 ani

Sunteți așteptați cât mai repede la Centrul de Tranfuzii din Timișoara, dacă aveți grupa de sânge AB negativ. Este nevoie urgentă de sânge pentru două cazuri grave, un copil de 8 ani și o tânără de 18 ani. Reprezentanții Centrului Regional de Transfuzii din Timișoara vă cheamă să donați.

Clinicile Noi, singurul spital din Timis unde transfuziile se fac legal

Ministerul Sănătății a verificat situația unităților de transfuzii de la spitalele din țară, comparând situațiile de la direcțiile de sănătate publică cu datele de la Institutul Național de Hematologie și centrele de transfuzii. Concluzia: teoretic, peste 140 de spitale și clinici funcționează fără unități de transfuzii autorizate de DSP. În Timiș, un singur spital este în regulă.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com