Arhiva pentru eticheta: sarbatori

poza birsasteanu

PSD, despre sarbatorile de… campanie: Robu e disperat si recurge la metode marsave

PSD, despre sarbatorile de… campanie: Robu e disperat si recurge la metode marsave

Nicolae Robu a anunțat, marți, că Primăria Timișoara va organiza trei zile tematice în următoarea perioadă. Toate bune și frumoase, însă unele dintre ele vor avea loc chiar în timpul campaniei electorale! Gestul edilului a fost taxat imediat de reprezentanții PSD, care consideră că Robu se „înfruptă fără rușine” din bugetul Timișoarei.

cumparaturi

Inca aveti timp sa mai faceti cumparaturi! Programul marilor magazine

Febra sărbătorilor a cuprins pe toată lumea, așa că magazinele sunt supraaglomerate, iar ieșitul la cumpărături este o adevărată aventură. Marile centre comerciale, dar și supermarketurile și-au adaptat orarele, astfel încât să puteți bifa integral listele de cumpărături.

fronti

Politistii de frontiera se pregatesc de aglomeratia de sarbatori

Poliţia de Frontieră va suplimenta, și în acest an, personalul din punctele de trecere a frontierei, pentru ca românii care se întorc în țară sau pleacă în această perioadă să nu fie nevoiți să aștepte foarte mult. Cele mai aglomerate puncte de trecere vor fi cele de la frontiera cu Ungaria.

primaria

Primaria Timisoara nu mai are program cu publicul din 23 decembrie

În perioada sărbătorilor de iarnă, Primăria Timişoara îşi suspendă programul cu publicul, din 23 decembrie 2013 până în 13 ianuarie 2014. În tot acest interval de timp se vor desfăşura cu predilecţie activităţi precum arhivarea documentelor, întocmirea de rapoarte, revizii ale sistemelor informatice etc. Există însă și excepții.

Top