Arhiva pentru eticheta: sarmale

“Zilele Veveriţelor” au atras puhoi de lume la Buziaş. Festivalul continuă azi când se vor savura “cele mai bune sarmale din Banat”/Foto

“Zilele Veveriţelor” au atras puhoi de lume la Buziaş. Festivalul continuă azi când se vor savura “cele mai bune sarmale din Banat”/Foto

Festivalul Zilele Veverițelor a adunat sâmbătă foarte multă lume la Buziaş, în special din Timişoara, în prima zi a manifestării. Festivalul continuă și astăzi, când are loc şi aşteptatul concurs „Cele mai bune sarmale din Banat”. În prima zi a Festivalului “Zilele Veverițelor”, pe o vreme foarte frumoasă, s-a dansat, s-a cântat, s-a mâncat, existând

“Cele mai bune sarmale din Banat”, doar la Buziaş. Festivalul veveriţelor se întoarce în oraşul staţiune

Weekend-ul viitor, Festivalul “Zilele Veveriţelor”de la Buziaş se întoarce cu multă distracție, mâncare și băutură pe gusturile tuturor.  Ajuns la cea de-a VII-a ediţie, festivalul pregăteşte şi în acest an multe surprize pentru participanţi. Nu va lipsi nici deliciosul concurs gastronomic ,, Cele mai bune sarmale din Banat”. Festivalul va începe sâmbătă,10 iunie, la ora

Ediția a V-a a Festivalului Veverițelor, la Buziaș

Mare sărbătoare în weekend, la Buziaş. Programul complet al manifestărilor

În acest weekend toate drumurile vor duce spre Buziaş, acolo unde se va desfăşura ediţia cu umărul V al Festivalului „Zilele Veveriţelor”. Manifestarea din acest an este dedicată celor 200 de ani de la actul de înfiiţare a staţiunii care a făcut renumit oraşul din apropierea Timişoarei. Timp de două zile va fi mare sărbătoare

Toate drumurile au dus la Buziaș. De unde vin cele mai bune sarmale din Banat / FOTO

Zilele Veverițelor, eveniment ajuns la ediția cu numărul 4, prinde din ce în ce mai mult la timișeni și nu numai. Timp de două zile, toate drumurile au dus la Buziaș, mii de oameni bucurându-se de o vreme frumoasă, o mâncare bună și pentru toate gusturile și de vinurile deosebite din podgoria de la Silagiu.

Cele mai bune sarmale din Banat s-au gatit la Buzias! La Zilele Veveritelor / FOTO

Două zile de festival, două zile pline pentru buzieșeni. A fost ediția cu numărul doi a Zilelor Veverițelor, care s-a lăsat cu o petrecere în toată regula în parcul din oraș. Duminică a avut loc și mult așteptatul concurs de gătit sarmale, dar petrecerea a continuat, până spre seară, în ritmuri tradiționale bănățene.

Cele mai bune sarmale din Banat la Zilele Veveritelor, de la Buzias

Dacă vă doriți un weekend relaxant, cu surprize culinare de să te lingi pe degete, pregătiți-vă de o excursie la Buziaș. Aici are loc, în 2 și 3 iulie, a doua ediție a Festivalului „Zilele Veverițelor”. Vă așteaptă, pe lângă un concurs de mâncat și gătit sarmale, și un program artistic deosebit.

Reteta din Oltenia: Sarmale în dovleac / FOTO+VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. Pentru această săptămână vă propunem o rețetă de sarmale în… dovleac, originară din Oltenia

Top