Arhiva pentru eticheta: spatii

incuboxx

Se sparge gheata la Incuboxx: dupa un an s-au gasit 10 chiriasi

Se sparge gheata la Incuboxx: dupa un an s-au gasit 10 chiriasi

La un an de la inaugurare, în Incuboxx apar primii chiriași. Sunt zece firme, care vor ocupa 20% din spațiile puse la dispoziție de primărie. Centrul IT&C de la Calea Circumvalațiunii a fost construit cu patru milioane de euro, bani europeni, și a stat gol până acum.

incuboxx2

Se cauta chiriasi pentru Incuboxx! Chirii sub pretul pietei si tot felul de facilitati pentru IT-isti

Centrul Incuboxx al Primăriei Timişoara, inaugurat în aprilie 2014, dar gol și în prezent, caută chiriași. A început, în sfârșit, sesiunea de depunere a solicitărilor pentru închirierea celor aproximativ 50 de spații disponibile. Incuboxx a costat patru milioane de euro.

chirie

Primaria va incasa o chirie de 12.000 de euro/luna, pentru un spatiu de pe Revolutiei

O firmă va plăti primăriei 131 euro pentru fiecare metru pătrat al spațiului comercial pe care l-a câștigat la o licitație. Prețul a crescut de peste șase ori față de cel inițial, astfel că s-a ajuns o chirie impresionanta: ceva mai mult de 12.000 de euro! Paradoxal, pentru un spațiu mai mare, pe strada Alba Iulia, chiria e de șapte ori mai mică.

robu protest colegiul tehnic

Scandalul de la Colegiul Tehnic, din nou in sedinta CL

În ședința extraordinară a CL Timișoara se va discuta, marți după-amiază, un proiect care prevede mutarea Liceului de Arte în aceeași clădire cu Colegiul Tehnic de Vest. Varianta ar împăca oarecum cele două tabere, dar apare o altă problemă: cea a împărțirii spațiilor.

Top