Arhiva pentru eticheta: spatiu verde

Timisoara rasturnata sau mesajul primarului Robu catre cei care vor sa salveze baza Uszoda

Timisoara rasturnata sau mesajul primarului Robu catre cei care vor sa salveze baza Uszoda

A apărut și reacția primarului Nicolae Robu la petiția lansată pentru salvarea bazei Uszoda. Edilul scrie, pe Facebook, că nu înțelege de ce Timișoara este „răsturnată”, iar oamenii locului se opun creării de spații verzi.

Un parc nou in zona Soarelui, dar numai daca vrea guvernul

Dacă ar avea hotărâre de guvern pe care o așteaptă de doi ani, Primăria Timișoara ar face un nou parc în zona Soarelui. Acesta ar urma să fie amenajat pe o parte din imensul teren viran cuprins între strada Orion și sensul giratoriu de la AEM. Momentan însă, unele interese oculte ar pune piedică acestor planuri.

Primaria, pe cale sa renunte la parcarea supraterana din Parcul Bratianu

Garajele din Parcul Brătianu trebuie neapărat demolate, deși primăria nu mai e așa de sigură că vrea să construiască acolo o parcare supraterană. În locul lor ar putea apărea un nou spațiu verde. Proprietarii garajelor vor fi însă, cel mai probabil, despăgubiți, deși nu este exclusă nici varianta exproprierii.

Nici macar o amenda pe zi: atat da Politia Locala pentru parcare pe spatiu verde

Fiindcă știu că oricum nu le amendează nimeni nesimțirea, unii șoferi își lasă mașinile pe unde apucă. Inclusiv pe spațiile verzi, deși au locuri de parcare goale în preajmă. În primele zece luni ale anului, Poliția Locală a dat fix 221 de amenzi pentru parcări pe spațiul verde. Adică mai puțin de o amendă pe zi!

Top