Arhiva pentru eticheta: sponsorizare

Greu cu banii pentru Poli! Robu dezminte „pista” Continental

Greu cu banii pentru Poli! Robu dezminte „pista” Continental

Banii pentru Poli sunt sublimi, dar… lipsesc aproape cu desăvârșire. Primarul Nicolae Robu spune că nu a discutat despre o potențială sponsorizare de la Continental și că singurii care s-au arătat dispuși să ajute sunt reprezentanții celor două malluri din oraș.

L-au facut sa planga, dar acum Robu ii asteapta pe cei de la Continental cu bani la Poli

Aflată într-o acută criză financiară, echipa de fotbal ACS Poli Timișoara este pe cale să primească o mână de ajutor cu totul și cu totul neașteptată. Surse din cadrul clubului ne-au dezvăluit că au fost demarate negocieri de sponsorizare cu faimoasa firmă Continental.

Primaria pierde 50.000 de euro, dar le face liniste timisorenilor care stau in zona stadionului

Pentru că primăria nu mai permite, din acest an, organizarea festivalului berii în zona stadionului „Dan Păltinișanu”, unul dintre cei mai mari producători de bere din România cere rezilierea contractului de sponsorizare pe care îl are cu PMT. În traducere, 50.000 de euro nu vor mai ajunge în conturile municipalității.

Ce e senzational, ca Robu a fost sponsorizat de fratii Cristescu sau ca le-a dat cu flit?

Confirmarea că frații Cristescu au finanțat campania electorală a USL și a candidatului Nicolae Robu (aceasta din urmă, negată mai apoi) a creat o rumoare în sala de cinematograf. E ca la puritanii ăia de-și pun mâna la ochi să nu vadă un picior de femeie puțin mai dezvelit. Ar mai rămâne să dăm pe spate la „dezvăluirea” că PDL a sprijinit candidatura eurodeputatului Elena Băsescu.

Top