Arhiva pentru eticheta: strada closca

Iarba si denivelari pe pistele de biciclisti din zona Closca, la doi ani de la inaugurare / FOTO

Iarba si denivelari pe pistele de biciclisti din zona Closca, la doi ani de la inaugurare / FOTO

Inaugurate acum aproape doi ani și reclamate încă de atunci de timișorenii din zonă, pistele de biciclete din zona străzii Cloșca arată acum ca după război. Acestea sunt crăpate în multe locuri și iarba crește în voie. Lucrarea e în garanție, iar societatea primăriei ar trebui să intervină.

Inaugurare cu repetitie pe strada Closca

Eveniment în reluare pe strada Cloşca, deschisă traficului acum ceva mai mult de o lună. Vineri, primarul Nicolae Robu a pus de o nouă inaugurare, de fapt adevărata recepție a lucrării, cu marcaje şi semafoare. Ce rost a avut evenimentul anterior nu se știe, cert este că doar amintirea lui l-a iritat pe edilul liberal.

Desi nu e gata de tot, strada Closca a fost redeschisa

Circulaţia pe strada Cloşca a fost redeschisă, deși lucrarea încă nu a fost finalizată și este în întârziere față de termenul anunțat inițial. Reabilitarea acestei artere a început în mai 2012, în ultima lună a mandatului lui Gheorghe Ciuhandu, iar Nicolae Robu o consideră una dintre realizările primului său an de mandat.

Desi Robu sta cu biciul pe muncitorii de la SDM, strada Closca e departe de a fi gata

Cu trei vizite ale primarului pe săptămână și doar dacă vremea va fi bună, lucrările de pe strada Cloșca vor fi încheiate la finele lui iunie, cu o lună întârziere. Societatea Drumuri Municipale a lucrat în stilul propriu și, în plus, a avut probleme financiare. Teoretic, acestea au fost rezolvate luna trecută, după ce municipalitatea a cadorisit firma cu patru milioane de lei.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com