Arhiva pentru eticheta: strada oituz

oituz1

Parcare de 10-11 etaje pe strada Oituz: Primaria Timisoara incepe in sfarsit discutiile cu UVT

Parcare de 10-11 etaje pe strada Oituz: Primaria Timisoara incepe in sfarsit discutiile cu UVT

Primăria ar putea intra, în sfârșit, în posesia terenului de la intersecția str. Popa Șapcă – str. Oituz, pe care să construiască o parcare supraetajată. Urmează negocierea propriu-zisă cu Universitatea de Vest și apoi va fi căutat un investitor. Nu este însă exclusă o construcție pe fonduri de la bugetul local.

strada oituz

Inca o promisiune de parcare pe strada Oituz! Fara termen de executie

Parcarea supraterană de pe strada Oituz s-ar putea face totuși. Primăria va avea, în câteva săptămâni, o expertiză a vechii popote, respectiv a Colegiului Tehnic „Dimitrie Leonida”. Acestea sunt o eventuală monedă de schimb între municipalitate și Universitatea de Vest.

parcare in centru2

Noi promisiuni: parcare pe strada Oituz in acest an, parcare in groapa din Parcul Rozelor cand vrea guvernul

Lucrările la viitoarea parcare de pe strada Oituz ar putea începe chiar în această primăvară, strict pe bani de la bugetul local. O altă parcare ar putea apărea în „groapa” din Parcul Rozelor, însă terenul trebuie să treacă mai întâi în patrimoniul primăriei. Până acum, șoferii nu s-au ales decât cu promisiuni, deși sute de locuri de parcare au dispărut din centru în ultimii ani.

piata libertatii

Impas pentru parcare: UVT nu vrea Primaria Veche, primaria nu da Colegiul „Ungureanu”

Universitatea de Vest nu este interesată de Primăria Veche, dar este dispusă totuși la un schimb de proprietăți cu primăria, care vrea popota de pe strada Oituz. Negocierile continuă, însă primarul Nicolae Robu spune că este exclusă cedarea Grupului Școlar „Emanuil Ungureanu”, pe care l-ar fi vrut rectorul Marilen Pirtea.

ungureanu si oituz

Robu vrea parcare pe un teren al UVT, Pirtea ii cere la schimb un liceu

Primăria vrea parcare cu zece etaje pe strada Oituz, pe terenul aflat în proprietatea Universității de Vest. Rectorul Marilen Pirtea e de acord, dar cere la schimb clădirea Grupului Școlar „Emanuil Ungureanu”, care ar urma să-și păstreze destinația de liceu, sub oblăduirea UVT. Cele două părți s-au întâlnit pentru o primă rundă de discuții, dar nu s-a ajuns încă la o înțelegere.

Top