Arhiva pentru eticheta: tablete

Ipad-uri pentru consilierii locali de la Timișoara. Adio, proiecte pe hârtie

Ipad-uri pentru consilierii locali de la Timișoara. Adio, proiecte pe hârtie

CL Timișoara intră și el în secolul XXI. Consilierii locali au primit Ipad-uri, după ce primăria a încheiat un nou contract cu un furnizor de servicii de telefonie mobil, fixă și Internet. Acesta este valabil pe 12 luni și are o valoare de aproape 113.000 euro.

Numararea voturilor va fi filmata cu tableta! Cum sa stai cu bateria incarcata

Pregătirile pentru alegerile parlamentare sunt foarte avansate. Dincolo de obișnuita instruire a președinților și locțiitorilor secțiilor, urmează ca operatorii să afle unde trebuie să stea pentru ca tabletele lor să fie încărcate! Asta, pentru că ei vor filma întregul proces de numărare a voturilor!

Noul an studentesc, deschis la UVT cu promisiuni de adaptare a dascalilor la… generatia Google / FOTO

Modul de predare şi de legătură cu studenţii se va schimba la Universitatea de Vest, în aşa fel încât să se adapteze nevoilor generaţiei Google, a anunţat rectorul UVT, Marilen Pirtea, la ceremonia de deschidere a noului an universitar. În plus, din acest an, studenții vor primi direct pe telefoane sau tablete informații despre locul unde se vor desfășura cursurile și seminariile.

Sistem anti-vot multiplu in premiera: tablete contra fraudei electorale

Alegerile de duminică aduc noutăţi în ceea ce priveşte sistemul de vot. Cărţile de identitate ale celor care votează vor fi introduse într-o bază de date electronică. Autorităţile vor să evite astfel orice tentativă de fraudă. Echipe mobile ale Serviciului de Telecomunicaţii Speciale se vor asigura că sistemul electronic funcţionează fără erori pe toate cele peste 22.000 de tablete.

Informatii pe tableta pentru medicii de la UPU, chiar de la primul apel catre 112

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Timișoara vor primi informații live despre pacienți, chiar de la locul accidentului. Este vorba despre un nou sistem de care va beneficia UPU și care le va oferi doctorilor datele necesare despre cei care sunt transportați de urgență la spital.

Cadou de dupa vacanta: consilierii judeteni au primit tablete

Consilierii județeni din Timiș nu se vor mai chinui, de acum încolo, cu mapele de ședință. Ei au intrat definitiv în epoca digitală, iar de acum își vor face treaba cu ajutorul tabletelor electronice pe care le-au primit miercuri, înainte de începerea plenului. Abonamentul lunar pentru fiecare tabletă va costa CJ 17.5 euro, fără TVA. În total, sunt 40 de astfel de dispozitive.

Politistii locali „bat” tabletele la supravegheat muncitorii de pe santiere

Cu aproximativ 100 de șantiere mari și mici deschise în Timișoara, e greu să vezi dacă se și muncește pe ele. Pentru că tabletele și dronele n-au fost de ajuns, iar inspectorii de la Direcția Tehnică nu fac față, primarul Nicolae Robu a găsit o nouă soluție să urmărească muncitorii.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com