Arhiva pentru eticheta: targ de pasti

Primaria se pregateste de Targul de Pasti: in cateva zile incep inscrierile

Primaria se pregateste de Targul de Pasti: in cateva zile incep inscrierile

Abia s-au închis căsuțele de la Târgul de Crăciun, iar Primăria Timișoara se pregătește deja de ediția cu numărul 10 a Târgului de Paști. Acesta va avea loc în perioada 26 martie – 18 aprilie, iar cei interesați trebuie să-și pregătească dosarele, dacă vor să prindă un loc bun.

S-a deschis Targul de Pasti! Fara iepurasi vii, dar cu placinte si gablonturi / FOTO

u fanfară, iepurași-mascote care împărțeau ciocolată și cu fond sonor al basarabenilor care întindeau, pe pietonala Mărășești, un tricolor de 100 de metri – așa a debutat vineri după-amiază a opta ediție a Târgului de Paști. Căsuțele sunt grupate toate pe platoul din fața Operei.

Comerciantii se pot inscrie pentru casutele de la Targul de Pasti

Cea de-a opta ediție a Târgului de Paști se va desfășura în perioada 27 martie – 16 aprilie. Cei interesați să ocupe căsuțele puse la dispoziție de primărie pot să-și depună solicitările până în 6 martie. Primăria va monta din nou cuiburi de iepurași, deși experiența de anul trecut n-a fost una fericită.

Se deschide Targul de Pasti

Târgul de Paşti se va deschide vineri, la ora 17,30. Pe strada Mărăşeşti vor fi amplasate 30 de căsuțe cu produse tradiţionale de Paşte şi diverse cadouri. La deschiderea târgului aflat la cea de-a șasea ediție va cânta Fanfara Big Band. De la ora 18, Teatrul Merlin va prezenta spectacolul „Scufiţa Roşie”. Târgul va rămâne

Top