Arhiva pentru eticheta: target

Busoi spune ca PNL n-are cum facă sub 20% la europarlamentare

Busoi spune ca PNL n-are cum facă sub 20% la europarlamentare

E absolut convins că PNL nu are cum să nu facă 20% la alegerile europarlamentare. Cristian Bușoi se află în această perioadă în campanie în TImișoara și spune că liberalii au toate șansele să iasă învingători din bălălia electorală cu PSD, cel puțin în ceea ce privește europarlamentarele.

Bojin ameninta primarii PSD inainte de europarlamentare

Preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, nu s-a ferit să le traseze un target destul de îndrăzneţ primarilor social-democraţi la alegerile europarlamentare din 25 mai. Cine nu face 50% ar putea avea de suferit, pentru că nu a sprijinit suficient alianţa USD. Afirmația a fost făcută la Moravița, la inaugurarea cabinetului parlamentar de la Moraviţa al deputatului Ghiţă Ciobanu.

Premonitia lui Bojin pentru europarlamentare: Timisoara – 33%, Timis – 38%

În Biroul Permanent Judeţean al PSD Timiş care a avut loc joi, liderii social-democraţi și-au pus la punct prima etapă din strategia pentru alegerile europralamentare. Au fost stabilite echipele de lucru pentru fiecare colegiu şi ținta pentru fiecare zonă în parte. Titu Bojin crede că scorul va fi mare cu 10% decât la ultimele europarlamentare.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com