Arhiva pentru eticheta: timba

BC Timba Timisoara intalneste sambata Rapid Bucuresti

BC Timba Timisoara intalneste sambata Rapid Bucuresti

BC Timba Timișoara s-a impus la începutul acestei săptămâni, scor 71-51, în fața formației Cuza Sport Brăila, iar băieții lui Bogdan Murărescu vor să mai bifeze o victorie care să îi apropie și mai mult de turneul final de promovare în Liga Națională de Baschet Masculin.

Mobilizare generala la Timba Timisoara

Înfrângerea suferită de Timba săptămâna trecută cu Știința București a declanșat o mobilizare generală în rândul conducătorilor, jucătorilor, dar și al fanilor echipei timișorene. La jocul de sâmbătă cu CN „Aurel Vlaicu” București, „Urșii” vor să repare greșelile făcute în deplasarea din week-end-ul trecut.

Timba Timisoara cauta a 16-a victorie consecutiva la Bucuresti

15 meciuri și 15 victorii este bilanțul BC Timba Timișoara în această ediție a Ligii I de Baschet Masculin. La sfârșitul săptămânii trecute, în debutul fazei semifinale a competiției, Urșii s-au impus cu 83-69 pe terenul formației Rapid București. Peste trei zile, elevii lui Bogdan Murărescu vor evolua din nou în deplasare, cu Știința București.

Sebastian Raducanu a demisionat de la Timba! Consilierii locali n-au vrut sa finanteze echipa

Aproape un ceas s-au certat, vineri, consilierii locali, din cauza cererii de finanțare depuse de echipa de baschet Timba. Primarul Nicolae Robu le-a spus aleșilor să nu voteze, propunerea a fost retrasă și, ca urmare, Sebastian Răducanu, președintele lui Timba, și-a depus demisia.

„Ursii” de la Timba ataca noul sezon cu un lot mai bun si un buget mai mare

Aflaţi în faţa debutului unui nou sezon al primei ligi de baschet masculine, „urşii” de la BC Timba şi-au anunţat obiectivele pentru campionatul următor. Cu transferuri importante de jucători străini şi autohtoni, dar şi cu un buget mai mare, Timba se anunţă o echipă care va produce multe surprize în eşalonul de elită al baschetului românesc.

Timba, victorie in meciul de pregatire

BC Timba Timisoara s-a impus, 89-57, în amicalul jucat luni seara cu West Olympia Phoenix Arad, chiar pe terenul formației aradene. Colege de serie în Divizia B de baschet masculin, ambele formatii au încercat să-și arate forța, dar, la final, experiența și-a spus cuvântul.

Top