Arhiva pentru eticheta: tudor costescu

tudor costescu

La BC Timisoara, Costescu, dat afara, jucatorii raman neplatiti

La BC Timisoara, Costescu, dat afara, jucatorii raman neplatiti

Parcursul extrem de slab din acest sezon al BC Timişoara în Liga Naţională a produs şi prima victimă. Cum de ani buni nimeni din conducerea clubului susţinut în cea mai mare parte din bani publici nu-şi asumă prostul management, ţapi ispăşitori sunt, de fiecare dată, antrenorii şi jucătorii.

tudor costescu

BC Timisoara are antrenor nou, dar n-are obiectiv

Telenovela numirii unui antrenor nou la BC Timişoara s-a încheiat. Conducerea clubului timişorean a ales să meargă pe mâna lui Tudor Costescu, un antrenor de 39 de ani, care ultima dată a pregătit BCM Piteşti, unde a avut performanţe apreciabile. BC Timişoara i-a întors spatele lui Dragan Petricevici, un antrenor valoros şi cu priză la publicul timişorean, dar şi lui Bogdan Murărescu, care, la doar 30 de ani, a făcut minuni cu concitadina BC Timba.

tudor costescu

BC Timisoara, antrenata de cel mai bun antrenor din Romania anului 2012

Conducerea BC Timişoara pare să-şi fi rezolvat cea mai mare problemă, numirea unui antrenor pe măsura pretenţiilor date de siguranţa financiară a clubului. După un sezon cu evoluţii cu mult sub nivelul condiţiilor oferite din banii publici daţi de Consiliul Local Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş, BC Timişoara va fi dată pe mâna unui român, declarat antrenorul anului anul trecut în România.

Top