Arhiva pentru eticheta: vant

Cod galben de iarna: Ninsori, vant si polei in primele zile de decembrie

Cod galben de iarna: Ninsori, vant si polei in primele zile de decembrie

Începutul de decembrie aduce în România… iarna! Meteorologii au emis două coduri galbene, care vor afecta întreaga țară. Din fericire, zona de vest va fi ferită de ninsori abundente, dar nu și de o răcire accentuată a vremii. Atenție, fiindcă se va forma polei!

Cod galben de vant in tot vestul Romaniei

Temperaturile au crescut simțitor, dar meteorologii au emis, duminică dimineață, un cod galben de vreme rea imediată. Acesta vizează nu mai puțin de patru județe și se referă la intensificări ale vântului. UPDATE: Codul galben a fost prelungit până la ora 21.

Ravagii dupa furtuna: zeci de case fara acoperisuri in estul Timisului / FOTO

Județul Timiș a fost afectat, miercuri după-amiază, de un cod portocaliu de vijelie, ale cărui efecte s-au simțiu mai ales în partea de est. Au fost inundații și copaci căzuți pe carosabil și în Timișoara și Lugoj, dar a fost dezastru în zona Dumbrava – Traian Vuia. Pompierii au făcut inventarul.

Cod galben de vant!

Meterologii au emis o avertizare de vreme rea imediată care va fi valabilă sâmbătă după-amiază. Este vorba despre un cod galben de vânt, care va afecta județul Timiș și zona de câmpie a județului Arad.

Top