Arhiva pentru eticheta: vaslui

Poli isi consolideaza pozitia pe podium. Succes important la Vaslui

Poli isi consolideaza pozitia pe podium. Succes important la Vaslui

Handbaliştii de la SCM Poli Timişoara au obţinut un nou succes categoric, 35-28 (17-14), în etapa a doua a sezonului regulat, la Vaslui. Cele două echipe au arătat în teren forma de moment, bănăţenii venind după 5 victorii la rând, iar moldovenii după 5 meciuri fără victorie.

Handbalistii fac o repriza secunda fabuloasa si bat Vasluiul

Cu patru victorii la rând împotriva Vasluiului în ultimele cinci partide, şi cu o singură înfrângere, e adevărat, în ultimul meci direct, disputat chiar în această toamnă pe teren moldav, Poli era favorită în intermediara de miercuri. Nevoia de victorie era imensă, pentru că lupta de intrare în play-off este mai strânsă ca niciodată.

Liga I – Vlad Chiriches, aproape de un transfer stelar!

„Săptămâna aceasta s-a pus în vânzare Idiotul de Dostoievski.“ Mai țineți minte formula? Așa suna reclama de acum câțiva ani la celebra „colecție verde“ de la un cunoscut trust de presă. Cam în același fel și-a început Grigoraș, antrenorul Oțelului, analiza meciului pierdut de echipa sa la Bistrița. „Am fost niște idioți“, a spus Grig. Tind să-i dau dreptate, având în vedere că Gloria a fost refreșuită în pauza de iarnă cu mulți jucători aduși din ligile inferioare.

Top