Arhiva pentru eticheta: volei

Pušić

Agroland și-a luat campioană europeană. Teodora Pušić vine să acopere un post deficitar

Agroland și-a luat campioană europeană. Teodora Pušić vine să acopere un post deficitar

UVT Agroland Timișoara va miza pe o campioană europeană pentru postul de libero în sezonul 2018/2019. Teodora Pušić face parte din lotul Serbiei pentru Campionatul Mondial din acest an.

Debut accesibil pentru Agroland in Europa

UVT Agroland Timișoara va debuta în cupele europene în compania învingătoarei dintre Vasas Budapesta (Ungaria) și Formula Formis Rogoza (Slovenia). La tragerea la sorți efectuată vineri la sediul CEV din Luxemburg, formația timisoreană a fost repartizată direct pe tabloul principal, în faza șaisprezecimilor de finală. Indiferent de numele adversarului, primul meci în Europa pentru Agroland va fi în deplasare, între 27 și 29 noiembrie, iar returul la sala Constantin Jude, între 4 și 6 decembrie.

Spectacol total la volei cu ocazia Zilei Copiilor

Sala de sport „Mircea Albu” din cartierul Dacia a fost locul de desfaşurare a unei frumoase competiţii de volei, rezervate copiilor cu ocazia zilei de 1 Iunie. Competiţia, care a început de dimineaţă şi s-a terminat seara, a adunat la start, pe două secţiuni – minivolei şi speranţe – cluburile CSS Bega Timisoara, ACS Phoenix Timisoara, CSS Lugoj, CSS Caransebeş, CS Şoimii Lipova, CSS Provolei Arad şi Şcoala Generală 30.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com