Arhiva pentru eticheta: voturi

Nicolae Robu, Dan popa vicepresedinti PNL Timis, experiment conferinta 04

Noua regula la PNL: Nu muncesti pentru partid, zbori de pe lista, chiar daca esti ales!

Noua regula la PNL: Nu muncesti pentru partid, zbori de pe lista, chiar daca esti ales!

Niciun candidat liberal nu are locul sigur, chiar dacă va fi pe poziție eligibilă! Dacă nu aduce voturi pentru partid, va fi dat la o parte, fără comentarii! Asta susțin copreședinții Dan Popa și Nicolae Robu, care spun că fără muncă la partid nu se poate.

oprea

UNPR, obiectiv SF la alegerile locale: peste 10% din voturi

Comitetul executiv al Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR) a decis ca partidul să candideze singur la alegerile locale. Deși se află într-o drastică scădere de credibilitate, cu președintele Gabriel Oprea urmărit penal, UNPR și-a stabilit un obiectiv măreț pentru aceste alegeri, respectiv cel puțin 10% din voturi.

cabine de vot

Ponta, favoritul detinutilor: a castigat in 92 din cele 100 de sectii in care au votat acestia

Dacă nu se bucură de susținerea Timișului și a Timișoarei, prezidențiabilul Victor Ponta poate să-i dea oricând peste nas lui Klaus Iohannis în ceea ce privește…. voturile deținuților. Social-democratul a ieșit învingător în 92 din cele 100 de secții de votare unde au ajuns voturile pușcăriașilor din România.

klaus iohannis

Iohannis stie ce va face daca va castiga alegerile

Klaus Iohannis știe care va fi primul lucru pe care-l va face dacă va câștiga președinția. După instalarea în funcție, programată pe 22 decembrie, Iohannis va participa, la Timișoara, la comemorarea a 25 ani de la startul revoluției din 1989. Până atunci, va convinge alegătorii să iasă la vot, cu vorba bună și două partide în spate.

robu cu funeriu2

Dialog la distanta Robu-Funeriu: unul cu marsaviile, altul cu prostii

Nicolae Robu nu are în vedere o demisie din funcția de președinte al PNL Timiș și a găsit deja explicația pentru scorul dezamăgitor al partidului. Liberalii nu ar fi luat în considerare candidatura independentă a lui Mircea Diaconu și, în plus, le-a „furat” din voturi și Daniel Funeriu. Fostul ministru îi răspunde sec primarului: „oamenii proști vorbesc despre alții”.

michelangelo

De pe Facebook, Robu vrea sa stie daca pierde voturi din cauza de Michelangelo

Dacă tot s-a întors în forță pe Facebook, după ce n-a avut internet pe telefon câteva zile, primarul Nicolae Robu a inițiat, duminică, un nou sondaj. Acesta vizează „impactul închiderii traficului în Michelangelo” și, pentru că a început campania, edilul încearcă să îmbine politicul cu administrativul.

Top